Függönyvarrás, felmérés, függönyözés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Függönyvarrás, felmérés, függönyözés

Függönyvarrás – sötétítő függöny, húzott, rakott függöny varrás.
Felmérés, függönyvarrás minőségi anyagokból, függönyözés, karnis szerelés.

Függönyvarrás, függönyök készítése tetszőleges méretben, színben, kivitelben! Függöny, sötétítőfüggöny, térelválasztó függöny, hőszigetelő függöny, színházi, színpadi függöny varrása, szabása, javítása, alakítása, tisztítása – Függönyklinika – akár hét végén is! Egyedi formájú, színvilágú függönyök készítése, varrása, egyedi ötletek megvalósítása minőségi munkával, minőségi alapanyagokból. Helyszíni felmérés, függöny tervezés, függöny anyag méretre szabás, függönyvarrás, függönyszegés, karnis, és függöny felszerelés.

 függönyvarrás      függönyvarrás        függönyvarrás

Kérésre mintasál kollekcióval házhoz megyünk, segítünk a megfelelő függönyanyag, szín és típus  kiválasztásában.

  • Fényáteresztő függönyök: organza, voile, sablé függönyök varrása különböző szegőkkel.
  • Sötétítők és drapériák: teljes sötétítés, vagy csak ablak dekoráció
  • Római rolók: a modern vagy kevés hellyel rendelkező ablakok dekorálására és sötétítésére.
  • Ágytakaró, párna: meglévő sötétítő függönyéhez vagy az új anyagából elkészítjük ágytakaróját és vele harmonizáló párnákat.

Belső terek harmonizálása lakástextilekkel

színben harmonizáló lakástextil készítés  

Belső terek hangulatának megteremtése lakástextíliák - függönyök, ágytakaró, díszpárna, székhuzat, asztalterítő, egyéb textildekoráció - segítségével. Színben harmonizáló lakástextil kompozíciók megtervezése, varrása, elkészítése. Pl. egy komplett pink Barbie babaszoba rózsaszín párnahuzat, lepedő, és színben harmonizáló takaróhuzat nélkül mit sem ér! A tökéletes megoldásban a függöny, a sötétítő függöny is színben harmonizál, és a kis székeknek is Barbie-figurás huzata van. A lehetőségeknek csupán a fantáziája szab határt, ami textilből elkészíthető, azt elkészítjük Önnek! Az eredmény egy harmonikus belső tér, hangulatos szoba, melyet a textíliák gondos megválogatásával, és kivitelezésével érünk el.

színben harmonizáló lakástextil készítés

Egyedi ötletek megvalósítását is vállaljuk, a kivitelezés során végig szem előtt tartva az Önnek fontos szempontokat. Segítünk, illetve teljes egészében magunkra vállaljuk a megrendelő ízlése és anyagi lehetőségei szerint ideális alapanyagok beszerzését - ha olyan anyagra esik a választás, ami nincs raktáron - valamint a kész lakástextilek kiszállítását, szükség szerint helyszíni felszerelését.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

 

A függöny ablakunk ruhája:

Egy szobába belépve tekintetünket először a világos felületek vonzzák, így első pillantásunk az ablakra és annak „ruhájára”, a függönyre esik. Az utóbbi meghatározza az adott tér hangulatát, nem közömbös tehát, mit is "visel" az ablakunk. Az esztétikai élmény mellett legalább olyan fontos a függönyök gyakorlati haszna is. Függönyválasztás esetén, alaposan végig kell gondolnunk, mire is keresünk megoldást. Sötétíteni szeretnénk, vagy a fény szűrésére keresünk megoldást? A lakást kívánjuk díszíteni, vagy a hideg elleni védekezés a célunk? A külvilág kizárását szeretnénk elérni, vagy a kert látványát szeretnénk beengedni otthonunkba? Esetleg annak "bekeretezését" szeretnénk? Egy jól eltalált textíliával még egy esetleg rossz adottságokkal bíró szoba előnytelen tulajdonságait is lehet korrigálni.

 

Római roló/raffroló (francia roló)

 

Függöny tipusok

-          ringlis függöny

-          ráncolt/berakott függöny

-          római roló/raffroló (francia roló)

-          lapfüggöny

 

Lapfüggöny

 

Ringlis függöny

A ringlis függönyök manapság rendkívül divatosak, a karnisrúdra húzva látványos elemei a függönyöknek. A ringlik modern karaktert adnak függönyeinknek. A jól felszerelt, dizájnos ringlikkel (függönygyűrűkkel) feltehetjük a koronát a gondosan gyártott függönyünkre. A ringlis függönyök nagy előnye, hogy rendkívül egyszerűen, pillanatok alatt feltehetők, így a modern háztartások kedvencei közé tartoznak. Emelje függönyét magasabb minőségi szintre ringlikkel!

Ringlis függöny

 

Ráncolt/berakott függöny

Egyenletesen redőzött vagy berakott függönyt készíthetünk a különböző arányú és fazonú behúzó zsalagok segítségével. A redőzés aránya legalább másfélszeres, vagyis: 1:1,5 enyhe ráncolású lesz a függöny. Az 1:3 arány dús, gazdag redőzést biztosít. A behúzó szalag fazonja lehet: ceruzás (párhuzamosan ráncolja az anyagot, pálcika, „ceruza” mintasort alkot), darázs/csipke (klasszikus függönyökhöz ajánlott, alul-felül egymástól eltolódó mintasort alkot), csokros/legyezős (szabályos mintasort alkot, nagyon elegáns  megoldás), lerakó (azoknak, akik a berakott függönyt kedvelik, egymásra rakottt hajtásokkal ráncol).

Ráncolt/berakott függöny

 

Római roló/raffroló (francia roló)

A római roló, avagy raffroló egy igen látványos függönyözési forma, amely már régóta népszerű, mivel elegáns, praktikus és kis helyigényű. Letisztult kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmazható modern lakásokban, manapság nagyon divatos.

Római roló/raffroló (francia roló)

 

 Lapfüggöny

A lapfüggöny modern, egyszerű és stílusos. A függönyfazonok között napjainkban egyre nagyobb teret hóditanak  a lapfüggönyök. Ezzel a függönyözési formával mind a modern mind minimál stílusú otthonokban, üzletekben, szalonokban, irodákban egyaránt találkozhatunk. Bár a lapfüggöny formavilága modern, letisztult, változatosságával, színeivel, képes meleg hangulatot adni a helyiségeknek.

Lapfüggöny


Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny