Függönyklinika - GYIK

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Függönyklinika - GYIK

Kérdés: Étterem rendezvénytermének boltíves bejáratához a bejárat mindkét oldalára szeretnénk hang- és hőszigetelő függönyt készíttetni. Emellett a beltéri színpadunkhoz szeretnénk a színpadfüggönyünkhöz a meglévővel egyező anyagból egy lámpakitakaró csíkot varratni plafonra történő rögzítéssel. Megoldható?

Válasz: Természetesen vállaljuk bármilyen hő- és hangszigetelő,, valamint egyéb színpadi, színházi függöny méretre készítését, így kérésével nálunk a legjobb helyen jár. Szolgáltató Centrumunk többféle alapanyagból készít hő- és hangszigetelő függönyt, ezért az anyag, szín, valamint a szegély kiválasztásához kérjük, szíveskedjen személyesen befáradni Bemutatótermünkbe.


Kérdés: Kültérre szeretnénk függönyt készíttetni. Tudnak olyan anyagot biztosítani, mely a következő kritériumoknak megfelel?: Beige szín, UV álló, impregnált vízlepergető, textil hatású (semmiképpen sem szeretnénk PVC anyagot).

Válasz: Ã–römmel vállaljuk a kültéri függyöny készítést. Az Ön által leírtak mindegyikét tudja teljesíteni az "Európai, magas minőségű, UV álló, impregnált, vízlepergető" párnahuzat anyagunk.


Kérdés: Az alábbi munkálatok elvégzése kapcsán érdeklődnék: 4,5 m belmagasságú belvárosi típusú lakásban 5 ablak + sötétítő (padlóig érő ) függöny tisztítását szeretném elvégeztetni leszedéssel, felrakással háztól-házig szállítással. Az öt függönynél karnist takaró textília díszcsík is van, a sötétítő anyagából. A függönyöket annak idején varrattuk, nincs hozzájuk jelzés hogy milyen kezeléssel lehet őket tisztítani. Elég érzékeny, drága anyagok.

Válasz: Érdeklődésére tájékoztatjuk, hogy finom, kényes függönyök tisztítását is vállaljuk. A függöny levétele és felrakása súly és magasság függvényében kerül kiszámításra. Plusz költség lehet ezen kívül az akasztó pótlása vagy cseréje. A kiszállási díj a helyszínen fizetendő.


Kérdés: A fényáteresztő függönyünkön egy kisebb szakadás keletkezett, ezzel kapcsolatban kérném a segítségüket!

Válasz: A lyuk javítására személyes megtekintés után tudunk tanácsot, árajánlatot adni, mely függ a függöny anyagától, és a javítás módjától is. Kérjük hozza be bemutatótermükbe!


Kérdés: Hangszigetelő függönyt szeretnék tenni az egyik beltéri üveg ajtónk elé, hogy a fiam dobolása ne hallatszódjon annyira ki. Tudnak ebben segíteni?

Válasz: Köszönjük megkeresését! Szívesen elkészítjük Önnek a hangszigetelő függönyt, kérjük írja meg nekünk a pontos méreteket.


Kérdés: Nagy belmagasságú bársony függönyhöz szeretnénk jó minőségű, nagy teherbírású sínkarnist és hozzá megfelelő rögzítést. A függöny napi rendszerességgel mozgatva van, ezt a jelenlegi sín és felfüggesztés nem bírja! Várom válaszukat.

Válasz: Kérjük tekintse meg karnis választékunkat és a lehetséges rögzítési módokat. 


Kérdés: Irodai szélfogót szeretnénk készíttetni, mert túl nagy a huzat a szobában. Egy 215 cm magas függönyre volna szükségünk, érdeklődnék, hogy milyen módon lehetséges a falra rögzíteni, mert a plafonon álmennyezet van, oda nem lehet felszerelni.

Válasz: A falhoz többféle módon tudjuk rögzíteni a karnist: félköríves, négyszögeltű, ötszögletű, negyedíves sarok rúdkarnis. Bővebben a karnisok elhelyezkedési lehetőségeinél tájékozódhat.


Kérdés: Felújított óvodánkba szeretnénk térelválasztó függönyt az alabbá paraméterek szerint: 3 db hangszigetelő térelválasztó függöny karnissal együtt, két oldalra húzható, a nyílás szélessége: 5 m, magassága: 4 m, a helyszínen szerelve.

Válasz: Pontos árajánlatunkat emailben küldjük. Amennyiben szeretné élőben megtekinteni a választható anyagainkat, úgy kérjük fáradjon be a VII. ker. Akácfa u. 41 alatti bemutatótermünkbe.


Kérdés: Szeretnék egy árajánlatot kérni önöktől 7db kb 2,5 m sötétítő függönyhöz 3 ablakhoz.

Válasz: Érdeklődésére tájékoztatjuk, hogy árajánlatot abban az esetben tudunk készíteni Önnek, amennyiben megadja a függönyözendő felületek teljes méreteit (magasság x szélesség). Várjuk mielőbbi jelentkezését!


Kérdés: Érdeklődnék, hogy vállalnak- e színpadi függöny készítést? A megadott méretek a szabad nyílásméretet takarják, a függönyt ezen kívülre szeretnénk függönyözni kétoldalra és alul-felül. A színpad magassága 50 cm, a felül pedig 2m van a mennyezetig.

Válasz: Szívesen elkészítjük Ã–nnek a színházi függönyt, amelyről az árajánlatot emailben küldjük.


Kérdés: Szórakozóhelyünk lévő függönyeinket szeretnénk tisztíttatni és lángmentesíteni. Továbbá szeretném a függönyök méretén változtatni. 

Válasz: Telefonon történő egyeztetésünk szerint kollégáink személyesen is felkeresik Önt. A felmérés díja a helyszínen fizetendő, mely a megrendelés végösszegéből levonásra kerül.


Kérdés: Érdeklődnék, hogy egyedi méretben készítenek-e black out, fényzáró függönyöket? A falra sínes rögzítéssel szeretnénk, karnissal együtt.

Válasz: Szívesen elkészítjük Ã–nnek a fényzáró függönyöket, amelyekről az árajánlatot az emailhez csatoltuk. Várjuk visszajelzését az árajánlattal kapsolatban.


Kérdés: Családi házban a lépcsőfeljárót (247cm x 97cm) szeretnénk egy átlátszó, víztiszta, fólia függönnyel lezárni. Rúd karnisunk van. Ehhez kérném segítségüket, és árajánlatukat. Várom szíves visszajelzésüket.

Válasz: Köszönjük a megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a hővédő PVC függöny anyagból tudjuk a megadott méretek szerint elkészíteni a lépcsőfeljáró lezárását. 


Kérdés: Egy nagyméret ipari berendezést kell ellátnunk függönnyel. A készüléket teljes kerületén földig érő függönnyel kell ellátnunk, karnissal együtt. 

Válasz: Szívesen elkészítjük Ã–nnek a fénykizáró függönyöket, amelyről az árajánlatot mellékletként csatoltuk. 


Kérdés: Vidéken található templomunkba a nagyméretű szárnyas kapukhoz szeretnénk szélfogó függönyt, mely műbőr koptató is található az alján, hogy minél tovább szolgálhassa az egyházközösséget.

Válasz: Köszönjük megkeresését. Kérjük küldjön pontos méreteket a kapuról, ha lehetséges fotót is mellékeljen hozzá.


Kérdés: Idősek otthonába szeretnénk a közösségi termünk ablakaira speciális függönyöket felszerelni, hogy a mozizás élménye a legtökéletesebb legyen. Milyen megoldást javasolnak?

Válasz: Erre a célra a színházi függönyöket javasoljuk, melyet egyedi igények alapján készítünk. Bővebben itt olvashat a témáról.

 

 

Nem talált választ kérdésére? Írjon nekünk az info@szolgaltaocentrum.eu email címre és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

 

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny