Ponyvaklinika - GYIK

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Ponyvaklinika - GYIK

Kérdés: Egy kishajó nyári takaróponyváját és bimini top ponyváját szeretném újra gyártatni, amennyiben ezt el tudják vállalni. Az eredeti, gyári ponyvák megvannak, azokat lehet mintaként használni.

Válasz: Örömmel vállaljuk a kishajó nyári takaróponyvájának és bimini ponyvájának elkészítését. Amennyiben behozza hozzánk a meglévő, gyári ponyvákat és kollégánk segítségével kiválasztja az új ponyvák alapanyagát, gyorsan tudunk Önnek pontos árat kalkulálni.


Kérdés: Terepjáró pótkerék takaróponyva érdekelne saját készítésű -színes- grafikával nyomtatva.

Válasz: pótkerék takaróponyvát minden esetben egyedi méretben gyártjuk az ügyfél által megadott méretek alapján. A ponyvára bármilyen feliratot vagy grafikát el tudunk készíteni. Az átmérőn és a szélességen kívül szükségünk van még a felfüggesztésnél a kerék széle és a széléhez legközelebb eső felfüggesztési pont távolságára. kérjük, küldje el a kívánt grafikát, fotót – a lehető legnagyobb felbontásban – melyet a ponyvára szeretne helyezni. Amennyiben a grafika megfelleő minőségű, nincs szükség grafikai adaptációra. Ha a grafika nem megfelleő minőségű, a grafikai előkészatésnek külön díja van. Mivel a grafika erős igénybevételnek van kitéve (fagy, napsugárzás, eső, mosás, stb.) 6 hónap garanciát vállalunk a nyomat minőségére. A hosszabb élettartam elérése érdekében egy átlátszó, víztiszta fóliából készült védőhuzatot javaslunk a ponyváűra, melyet sérülés esetén kisebb költséggel lehet lecserélni. Az elkészítés átfutási ideje a megrendelés, illetve az 50% előleg beérkezésétől számított 2-3 hét.


Kérdés: Bútor ponyvahuzat készítésére szeretnék ajánlatot kérni. Olyan huzatra lenne szükségem ami védi a fa bútorokat a napfénytől, esőtől, fagytól, a szélsőséges időjárástól. Tudnak ilyet készíteni? Milyen anyagot javasolnak hozzá?

Válasz: Az Ön által felsoroltakhoz tökéletes megoldást jelenthet a kültéri, időjárásálló PVC ponyva, melyet nagy színválasztékban kínálunk. Ebből készítenénk el Önnek a védőhuzatokat.


Kérdés: Teljesen egyedi, átalam választott képpel és szöveggel (a kép körül) szeretnék terepjáró pótkerék takarót készíttetni. Megoldható?

Válasz: A pótkerék takaró ponyvákat minden esetben egyedi méretben gyártjuk az ügyfél által megadott adatok, méretek alapján. Csupán annak lehet jelnetősége, hogy az Ön által választott kép felbontása, mérete elég nagy legyen ahhoz, hogy jó minőségben kerülhessen a ponyvára.


Kérdés: Szeretnék ajánlatot kérni, egy (Piper J-3 "Cub") repülőgépre szabott fülke-takaróra. Milyen adatokra van szükségük?

Válasz: Ahhoz, hogy konkrét ajánlatot tudjunk adni, szükségünk lenne fotókra, illetve ha lehetséges, akkor méretekre a védőhuzattal bevonandó területről, mivel a védőhuzat formája és mérete jelentősen befolyásolhatja az árat. Együttműködését előre is köszönjük.


Kérdés: BMW Z3 kocsira keresek takaróponyvát. Az autót hogyan védik meg a karcolástól?

Válasz: Autó védőhuzatainkat általában két rétegben készítjük. A külső réteg vízlepergetős anyagból, a belső réteg puha mikro szálas anyagból készül, védve a karcolásoktól az autót.


Kérdés: Pianinóra való védőhuzatra lenne szükségem. Iskolai tanterembe készülne, tehát strapabíró megoldásra lenne szükség.

Válasz: Megrendelésre mindennemű használati tárgy, eszköz, bútor, gépjármű letakarására egyedi méretben készítünk védőhuzatokat, így pianinóra is.


Kérdés: Érdeklődnék, hogy klíma kültéri egység védőhuzat készítéssel is foglalkoznak-e?

Válasz: Méretek megadását követően, természetesen klíma kültéri egységre is kélszítünk takaróponyvát. Időjárásálló PVC ponyva anyaggal dolgozunk, melyet nagy színválasztékban kínálunk. 


Kérdés:  Cégünk egy új típusú sporteszköz gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mely leginkább a ping-pong asztalokhoz hasonlít. Azért fordultam Önökhöz, mert egyre nagyobb az igény az asztal védelmét biztosító takaróponyvára. Ez alatt, az eső, por és egyéb szennyeződéseket értem, de van aki csak esztétikai szempontból szeretné használni. Vállalják-e ilyen ponyvák gyártását számunkra?

Válasz: Az Ön által kért szállítózsákokat, illetve takaróponyvákat többféle anyagból, vízáteresztő és vízzáró változatban is el tudjuk készíteni Önöknek.


Kérdés: Grillsütőre szeretnék takaróponyvát készíttetni. Tudnak segíteni?

Válasz: Természetesen kerti grillsütőre is készítünk védőhuzatokat, takaróponyvákat kiváló minőségű, időjárás álló PVC ponyvából.


Kérdés: Üdvözlöm Önöket! Kerti hintaágyam anyaga elszakadt. Érdeklődöm, hogy a "katonai erős" vászon anyagon túl milyen jellegű anyagokat javasolnak?

Válasz: A vízlepergető katonai ponyván túl gombaölővel impregnált, nagyon erős, UV-álló napellenző ponyva anyagot vagy magas minőségű hálós textilént javaslunk. Bővebb leírásért és színválasztékért kérem, írjon ügyfélszolgálatunknak!


Kérdés: Rattan kerti bútorunk letakarására melyik a legjobb anyag amit Önök javasolnak?

Válasz: Kültéri, időjárásálló PVC ponyvát javasolunk, amelyekből többféle minőséget tudunk biztosítani széles színválasztékban!


Kérdés: Tisztelt Szolgáltató! Hintaágy ponyvára kérném szépen az Önök árajánlatát. Elég, ha a méreteket elküldöm? Köszönettel!

Válasz: Az elkészítéshez szükségünk van a régi hintaágy huzatra, ha leszedhető. Amennyiben nem tudják leszedni, kérjük szíveskedjenek vázzal együtt behozni és mi megoldjuk  a szét- és összeszerelést. A vázról mindenképpen le kell szedni a textil részt, mert másképp nem fér be a varrógép alá.


Kérdés: Jó napot! Szeretnék rendelni egy pótkerék takaró ponyvát a vaddisznós képpel! Elküldjem a kerék lemért (cm) méreteit, vagy elég, ha csak a kerék típusát és kerékméretet küldöm el? Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz: Ha van rá lehetőség, kérjük adja meg a kerék méreteit (pl. 215/75/R15), illetve  mérje le a felfüggesztésnél a kerék széle és a széléhez legközelebb eső felfüggesztési pont távolságát. ͍gy nem lehet félreértés.


Kérdés: Ovális formájú kerti bútor takaró ponyvát is tudnak csinálni? 1 asztalt és 8 széket kellene letakarni.

Válasz: Igen, bármilyn elrendezésű, méretű kerti bútorra tudunk takaró ponyvát készíteni.


Kérdés: Ping-pong asztalhoz szeretnék takaró ponyvát. Tudnak cipzárosan zárhatót is csinálni?

Válasz: Igen, cipzárral, zsinórral vagy hevederrel is el tudjuk látni a takaró ponyvát!


Kérdés: Van Önöknek olyan textilhatású szintetikus kültéri anyaguk, ami matt, de nem PVC ponyva?

Válasz: Igen, ilyen jellegű az erős táskaanyaghoz hasonló, vagy a Német gyártmányú, magas minőségű textiles hatású ponyva.


Kérdés: Érdeklődnék, hogy jet-ski-mre takaróponyvát tudnak-e olyan anyagból csinálni, hogy ne karcolja a jet-ski fényezését le és felrakáskor?

Válasz: Igen. Védőhuzatainkat jet-ski-re és más járművekre általában két rétegben készítjük. A külső réteg vízlepergetős anyagból, a belső réteg puha mikroszálas anyagból készül, védve a karcolásoktól a járművet.


Kérdés: 2 személyes jet-ski-re is vállalnak takaró ponyvát?

Válasz: Igen, mi kifejezetetten egyedi méretű jet-ski takaró ponyvákat készítünk!


Kérdés: Pótkerék takaró ponyva esetén kész grafikák közül választhatok, vagy egyedi grafikát kell terveztetnem?

Válasz: Általában egyedi képekkel dolgozunk, és grafikusunk szívesen áll rendelkezésére, hogy Önnek is egyedi pótkerék takaró ponyvája lehessen.


Kérdés: Van nekem egy UAZ parancsnoki autóm, aminek a ponyvája el van öregedve és van egy pár szakadás is rajta. Kérdésem, hogy foglalkoznak, a ponyva varrásával-javításával és az impregnálásával, mennyi idő lenne?

Válasz: Szívesen segítünk az UAZ ponyva javításában és új ponyva készítésében is. Kérjük, hozza be a ponyvát bemutatótermünkbe, ahol szakembereink megvizsgálják a ponyvát és konkrét időkeretet és árajánlatot adnak Önnek.


Kérdés: klímatakaró ponyvájuk teljesen vízhatlan?

Válasz: Igen, a ponyva vízhatlan, és a kialakításnál is figyelünk, hogy lehetőleg ne szivárogjon be a víz sehol.


Kérdés: Egy homokozó védő ponyva ügyében szeretnék információt kérni. A méret 300 cm x 300 cm és a szín a kardamom zöld lenne. Szeretném megkérdezni, hogy ebben a méretben el tudják-e készíteni illetve, a megrendeléshez képest mennyi idő múlva tudják elkészíteni, valamint, hogy a XVIII. kerületbe ki tudják e szállítani.

Válasz: Igen, tudunk Önnek homokozó takaró ponyvát készíteni az Ön által megadott méretben. Az elkészítési idő várhatóan 2-3 hét. Természetesen, az elkészült ponyvát ki tudjuk szállítani az Ön által megadott címre.


Kérdés: Homokozóra szeretnénk takaróponyvát. A homokozó nem négyszögű, formatervezett, csigavonal alakú. Tudnak-e ilyen formára ponyvát készíteni? A homokozó a föld felszínével egy vonalban van, nincs magassága. A homokozót késő ősztől tavaszig nem használjuk, ezért szeretnénk tudni, hogy a ponyva légáteresztő, szellőzik-e? 

Válasz: Tudjuk vállalni Önöknek a homokozó takaró ponyva készítését. Mivel a homokozónak nincs magassága, sík alakú védőhuzatot javasolunk, szélein ringlikkel, melyeken keresztül "sátorkampókkal" a földhöz rögzíthető. Igény esetén szellőző nyílásokat teszünk a takaróra.


Kérdés: Egy műkő talapzaton álló, favédő szerekkel kezelt, vörösfenyő szoborra lenne szükségem takaró ponyvára. Mennyi idő alatt tudnák elkészíteni?

Válasz: A kültéri, időjárásálló, PVC ponyvaanyagból készülő védőhuzat elkészítését 2-3 hétre tudjuk vállalni. Az anyagra és a munkára 1 év garanciát biztosítunk.


Kérdés: Egy Alfa Rómeo tipusú autóra szeretnék takaróponyvát készíttetni. Milyen adatokra van szükségük ahhoz, hogy pontos ajánlatot tudjanak készíteni?

Válasz: Ahhoz, hogy pontos ajánlatot tudjunk adni, szükségünk van az alábbi információkra: Kültéren vagy beltéren (itt elsősorban pór ellen) fogja használni a takaróponyvát? Fontos az autó hossza, szélessége és magassága. Az is jó, ha ismerjük a pontos típust, mert úgy fotón is meg tudjuk nézni.


Kérdés: Medencére szeretnék takaróponyvát készíttetni. Szeretném elkerülni, hogy megálljon a tetején a víz, ezért arra gondoltam, hogy valamilyen megoldással merevítő rudakkal kellene ellátni. megoldható?

Válasz: Természetesen igen. A takaróponyvát el tudjuk készíteni olyan megoldással is, hogy merevítő rudakat lehessen belefűzni, majd azokat a könnyebb tárolás érdekében el is lehessen távolítani.

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny