Nyári konyha, kerti grill sütő, kemence takaró ponyva

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Nyári konyha, kerti grill sütő, kemence takaró ponyva

A takaróponyva megvédi értékeit az időjárás viszontagságai elől. Az UV védelemmel ellátott ponyva nyáron véd a nap káros sugarai ellen, vízállóságának köszönhetően télen a hó és fagy ellen. Bármilyen kerti tárgyra készülhet, mint a kerti grillsütő, téglából épített nyári konyha, vagy kemence. Olyan esetekben is bátran fordulhat hozzánk, ha a letakarni kívánt tárgy nem szabályos, nem könnyen mérhető alakú. A ponyva anyag színe tetszőleges, kialakítása egyedi igények alapján variálható, de természetesen konfekció méreteket, vagy nagyobb számú egyedi méretű megrendelést is tudunk vállalni.

 

Miért jó a takaróponyva?

  • minden évszakban véd az időjárástól: eső, napsütés, hó, fagy, szél ellen
  • véd a portól, szennyeződésektől
  • megakadályozza, hogy a kisállatok (macska, nyest, menyét, stb.) éjjel összekoszolják kerti eszközeit, vagy esetleg kárt tegyenek bennük
  • könnyen kezelhető, tisztítható, tárolható
  • cipzáras és sodronyzáras változatban is készítjük
  • költséghatékony: különösen erős anyag, több évig használható
  • egyedi megrendelésre, többfajta anyagból, színben, méretben készítjük

A megrendelt takaróponyvát az Ön igényeinek megfelelően a megadott méretre, formára készítjük, így tökéletesen illeszkedni fog, ezáltal biztosítva a maximális védelmet az időjárási viszontagságokkal szemben. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, melyek nem csak hosszú élettartamúak, de esztétikusak is.

 

A ponyva kiváló reklám felület is, amely kihasználásával, termékeiket vagy szolgáltatásaikat népszerűsítheti. A ponyva anyagára szitanyomással feliratok, céglogók, reklámok helyezhetőek.

Kérjen ajánlatot, melyhez kérjük adja meg a letakarni kívánt tárgy méreteit, amennyiben lehetséges, mellékeljen egy fotót is.

kerti bútor takaróponyva védőhuzat ponyva méretre készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny