Autótakaró ponyva méretre készítés, javítás

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Autótakaró ponyva méretre készítés, javítás

Autótakaró ponyva, autóponyva, takaróponyva, védőponyva méretre készítés, ponyvajavítás.
Autótakaró ponyva egyedi formákra, egyedi kérések alapján!

Ma már szinte minden autótípushoz kapható takaróponyva, azonban ezek az autóponyvák némi ráhagyással ugyan, de az autók gyári méreteire vannak szabva. Gyártásuknál nem veszik – nem vehetik - figyelembe a tetőcsomagtartót, síléctartót, biciklitartót, vagy adott esetben egy extra méretű bukócsövet, egyedi felépítményt pl. egy pick-up-nál.
Autótakaró ponyva készítés

Katonai terepjáró egyedi takaróponyva

Abban az esetben, ha nem szeretne szerelni, vagy az autón lévő tartozékokat nem is lenne hova tenni, mégis szeretné ponyvával letakarni járművét, a takaróponyvát az autó aktuális méretére kell szabni. A kényszermegoldások – normál méretű ponyva ráhúzása tetőcsomagtartóval szerelt autóra – a ponyva védelmét jelentősen csökkentik, mert a tetőcsomagtartó miatt a ponyva nem éri át teljesen az autó kerületét, a beszabott ívek sehol nem passzolnak, a ponyva alsó széle az alváz szintjénél magasabbra kerül. Így a ponyva nem húzható össze alul, ami miatt a szél akadálytalanul a védelem alá áramolhat, magával cipelve a port, szennyeződéseket, és nem utolsósorban a párát, a nedvességet.  Ebben a formában a ponyva használata károsabb, mintha nem lenne az autón semmi, mert egy rosszul záró ponyva a befogadott nedvességet megtartja, és ahelyett hogy megakadályozná a korróziót, inkább felgyorsítja azt. Ezekre a problémákra nyújtunk megoldást Önnek!Autótakaró ponyva készítés

Autótakaró, járműtakaró ponyva méretre készítés:
Minden esetben egyedi méretvételezéssel mérjük fel a jármű kerületét, körvonalait, ezért a legcélszerűbb befáradni hozzánk, az Akácfa utcába, ahol munkatársunk rögzíti a ponyva készítéshez szükséges paramétereket. Ahhoz, hogy pontos, tökéletes védőponyvát készíthessünk járművére, mindenképpen szükség van egy próbára, mielőtt a végleges anyagból kiszabjuk a védőhuzatot. Ez történhet a bemutató termünk előtt az utcán vagy Önöknél a helyszínen.
A helyszíni kiszállás díját az alábbi táblázat tartalmazza:

Az autótakaró ponyva anyagának főbb jellemzői:
Az általunk felhasznált kültéri ponyvaanyag ellenálló, vízlepergető, UV-álló, erős anyag, ami ellenáll az időjárás káros hatásainak, ezáltal megvédve az Ön járművét. Különböző vastagságban kérhető a felhasználás körülményeitől függően. Igen széles színválaszték áll a rendelkezésre, így szinte biztos, hogy a takaróponyva pont olyan lesz, amilyet szeretett volna. Igény szerint készítünk autótakaró ponyvát könnyű vízálló anyagból is. Színek az oldal alján…

Autó ponyva (és motortakaró ponyva) variációkautóponyva készítés


Autótakaró, járműtakaró ponyva javítás:

Minthogy semmi sem tart örökké, a ponyvák is a használat során öregednek, a gyűrődéseknél kiszögelléseknél kopnak, és idővel kiszakadnak. Ha ringlinken – fűzőgyűrűkön – fut a kötélzet, a ringlik a terhelés hatására idővel kifordulnak, kiszakadnak a ponyvából, és már semmi nem védi a ponyvát a kötél vágó hatásától. Ilyenkor beszakadhat a ponyva a kötélzet mentén, ami a ponyvát a további használatra alkalmatlanná teszi. Ha nem olcsó távol-keleti ponyváról beszélünk, és nem arról van szó, hogy a ponyva tulajdonképpen megsemmisült, bizonyos esetekben érdemes lehet a ponyvát javítani, mert egy kisebb javítással ismét használhatóvá tehető, nyilván kisebb költség mellett, mintha újat venne. Ennek eldöntésére kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy fotózza le a kérdéses ponyvát, mielőtt behozná, hogy munkatársunk eldönthesse, érdemes-e/lehet-e az adott sérülést javítani.


Autó takaróponyva, védőhuzat készítés, javítás

Ponyva javítás során a leggyakrabban  előforduló munkák:
Szakadások javítása, foltozása, kiszakadt bújtatógyűrűk fixálása, a meggyengült részek megerősítése, hiányzó részek pótlása, sérült elemek cseréje. Ponyvavarrás, varrás javítása, leszakadt pántok visszavarrása, pótlása. Csat, cipzár, tépőzár visszavarrás, csere.

Raktárunkban pillanatnyilag a következő autó ponyva anyagok állnak a rendelkezésre:

Anyagtípus: Kentucky vízlepergető szövet, külső réteg. 

Összetétel:  100 % műanyag (PES)
Súly: 105 g/m2
Tulajdonság: vízlepergető
Jellemzője: bordázott tapintású

Nagyításért kérjük, kattintson a képekre! (PDF)

Autó takaró ponyva anyagok - Kentucky vízlepergető anyagok

Autó takaró ponyva anyagok - Kentucky vízlepergető anyagok

Anyagtípus: Micro vízlepergető szövet - beltéri, vagy fedett, árnyékos teraszokra!
Összetétel:  100 % műanyag (PES)
Súly: 120 g/m2
Tulajdonság: vízlepergető
Jellemzője: bársonyos felületű
NEM UV-ÁLLÓ!

Nagyításért kérjük, kattintson a képekre! (PDF)

Autótakaró ponyva készítésre alkalmas Micro anyagok

Autótakaró ponyva készítésre alkalmas Micro anyagok
Az autótakaró ponyva készülhet igen erős, ellenálló kültéri PVC ponyva anyagból is.

PVC ponyva anyag színek:

Autótakaró ponyva készítésre alkalmas PVC ponyva anyagok

A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.

Kérjen ajánlatot autó ponyva készítésére munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny