Autós ülésvédő huzat készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Autós ülésvédő huzat készítés

Ülésvédő - autós ülésvédő huzat, autós védőhuzat, bútor védőhuzat méretre készítés.
Autós ülésvédő kutyás, macskás gazdiknak, akiknek az autó is fontos!

Vállaljuk autóülés védőhuzat, és bútor védőhuzat készítését, bármilyen színben, és méretben. Ha esik az eső, tiszta sár minden, vagy éppen nagyon hullik a kutyus szőre, de kedvencét nem szeretné otthon hagyni, viszont az autóját meg szeretné óvni, akkor készítessen autóülés védőhuzatot, pont az autó ülés méretére, és nem lesz gondja kedvence szállításával.
Autós ülésvédő huzat
Az autós ülésvédő huzat vízlepergetős, lemosható ponyvából készül, amit a kutyus nem tud szétkaparni, ily módon védve az ülés kárpitját. Az üléshuzat könnyen felhelyezhető és eltávolítható, sár, víz, hó, szőr, nem okoz gondot, egyszerűen csak letöröljük egy ronggyal, és máris kész a tisztítás! Az ülés kárpitja jóval nehezebben tisztítható, és nem is minden esetben marad foltmentes. Az ülésvédő huzat nem csak az autóban lehet hasznos, ha a lakásban is garázdálkodnak a szőrmókok, bizony a bútorokat is érdemes letakarni vele! Kiadósabb esős időben való sétáltatás után mindenképpen ajánlatos a bútorok állagmegóvása érdekében!

Bútor védőhuzat készítés
Ha otthon kedvence engedélyt kap akár fotelon vagy az ágyon a heverészésre, ezeket a bútordarabokat is megóvhatja egy védőhuzattal, amit pontosan a védendő tárgy méretére készítünk el, tisztítása egyszerű, és megóvja a bútort, és Önnek is egyszerűbb, amikor a bútort használni szeretné, csak leveszi a védőhuzatot, és kész. Nem kell órákig sikálni, és porszívózni, ami nem is minden esetben távolítja el a kedvence által okozott szennyeződéseket.
Bútor védőhuzat készítés
Legyen bármilyen méretű, kiterjedésű az adott tárgy, mi elkészítjük rá a kívánt méretű és anyagú
védőhuzatot. Az ülésvédő huzat alapanyagaink igen széles színválasztékban állnak a rendelkezésre, így biztos megtalálja Ön is a kedvére való huzat anyagot.

Várjuk bemutató termünkben!

Amiért érdemes cégünket választani:
• Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
• Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
• Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
• Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
• Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
• Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny