Biztonsági védőszivacs

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Biztonsági védőszivacs

Védőszivacs tornatermekbe, játszóházakba, sport- és sípályákra, üzemekbe.
Biztonsági védőszivacs – sarokvédő, élvédő, csővédő előre gyártott, és egyedi méretekben.

Tegye ön is él, és kiszögellés-mentessé, biztonságosabbá munkahelyét, sportpályáját, játszóházát! A balesetveszély elkerülése érdekében pl. egy edzőteremben nem csak fontos az ilyen jellegű védelem, de nyugodt sportolási élményt is biztosít. Ha éles sarok, perem, kiszögellés, vagy testmagasságban lévő fűtéscső körül kell edzeni, célszerű védőszivaccsal burkolni a veszélyes felületet, így nagyobb erőkifejtés után megszédülve a sportoló nem sérül meg, a koncentrációcsökkenés miatt nem ütközik bele az éles tárgyba.

Rögzített biztonsági szőnyegek, szivacsok:
A védőszivacsok rendeltetésük szerint készülhetnek fix rögzítésű, és mobilizált kivitelben is. A rögzített védőszivacsok az állandóan fennálló sérülés- és balesetveszély esetére adnak az éles részekre, sarkokra, kiszögellésekre fixen rögzített párnázott felületet. Ezek a védőpárnák tépőzárral, ragasztással, és egyéb, az adott körülmények között fix kötést biztosító módszerrel vannak rögzítve.
Tornatermi, Sportpálya, Sípálya, Oszlop Védő SzivacsFelfüggeszthető - függő biztonsági szőnyegek:
Játszóházakban is fontos az éles sarkokat, peremeket védőszivaccsal fedni, hiszen az önfeledten ugráló gyerekek megsérülhetnek, megüthetik magukat a kiszögellésekben. A szűk helyek, a játéktér hatékony, és többcélú kihasználása érdekében született a felakasztható védőszivacs - a függő szőnyeg ötlete - amely rudakra felfüggesztve minimális helyigénnyel bír.

Függő szőnyeg készítés
A függő szőnyegek foglalkozások előtt könnyen leakaszthatók, pillanatok alatt felszőnyegezhet velük akár egy nagyobb területet is. A leakasztott szőnyegek egymás mellé helyezve a szőnyeg szélén lévő tépőzárakkal egymáshoz rögzíthetők, így tetszőleges méretű egybefüggő talajszőnyeget rakhatunk össze, amelynek méretét a szőnyegek számával - mint egyfajta LEGO-t - modulárisan tudunk növelni.

Felakasztható szőnyeg tépőzáras rögzítése
A talajhoz kötődő foglalkozás után ugyanilyen egyszerűen a szőnyegek a tépőzáraknál szétválaszthatók, a falra rögzített tartórudakra visszaakaszthatók, alattuk más - talajszőnyeget nem igénylő - sportfoglalkozások űzhetők. A felfüggesztett, egymásra lapolt szőnyegek nem utolsósorban kevésbé szennyeződnek, ritkábban kell az így tárolt szőnyegeket lemosni, tisztítani.

Felfüggeszthető biztonsági szőnyegek feliratozása, logózása:
A felfüggeszthető szőnyegek logózhatók, feliratozhatók, az egyesület, intézmény nevével, telefonszámával, webcímével elláthatók. Természetesen bármilyen grafikát el tudunk helyezni rajtuk.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!


 

Védőszivacs méretre készítés:
Léteznek olyan speciális helyek, formák, melyek védelmére a kész védőszivacs sablonok - formájuknál, méretüknél fogva - nem alkalmasak. Ilyen esetekben az adott formára, méretre speciálisan formázott, és méretezett védőszivacsra van szükség. Igény esetén lemérjük, a méretek alapján legyártjuk, és felszereljük a megfelelő védelmet biztosító egyedileg gyártott védőszivacsot. Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Három fontos része van egy méretre készített védőszivacsnak: 
- szivacs anyaga
- ponyva, amiből a huzat készül
- rögzítés

Felhasználási területtől (kültéri-, beltéri), a várható környezeti hatásoktól (pl esik rá az eső), valamint az igénybevételtől függ (nyúzzák, ütik vágják), milyen szivacsot, milyen huzat anyagot érdemes alkalmazni az adott területen. A felfüggesztés, rögzítés is hasonló mérlegelési elvek alapján dől el. Minderre a szolgáltatási árajánlatunkban írásban adunk javaslatot, tájékoztatást.

Méretre készített biztonsági védőszivacsok rögzítése:
A várható külső környezeti hatások, körülmények, és a hely adottságaitól függ a rögzítés módja.

1. Kötözés, hevederrel való rögzítés
Olyan esetekben ajánljuk, ha változó az oszlopok/fák vastagsága, és időszakhoz kötött a megfelelő védelem kialakítása.

2. Formakövető kialakítás, oszlopoknál, vagy olyan esetekben, ahol ráhúzható az adott formára a védőszivacs. Játszóházakban praktikus ez a kialakítás, hiszen fontos, hogy minden felület állandó védelemmel rendelkezzen, hogy a kicsik játéka felhőtlen maradjon.

3. Tépőzárral, vagy cipzárral

4. Ragasztással - mindenképpen a formakövető kialakítás esetén opció a ragasztásos rögzítés, ami oszlopon, fűtéscsövön abszolút stabilitást biztosít.

Tornatermi, Sportpálya, Sípálya, Oszlop Védő Szivacs RögzítésVédőszivacs játszóházakban oszlopokra, kiszögellésekre, sarkokba, és minden olyan helyre, ami az önfeledt játékot veszélyezteti. Többnyire elég lefotózni a befedendő tárgyat/tárgyakat, és a méreteit megadni, hogy elkészítsük a védőszivacsot. Összetettebb feladatok esetén - ha bonyolultabb formát kell befedni, vagy sok tárgyat kell lemérni, és bajban lenne a pontos méretek megadásával, helyszíni kiszállást, munkafelvételt is vállalunk kiszállási díj ellenében.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!


Igény szerint arra is van lehetőség, hogy teljesen kipárnázzunk játszósarkokat, pihenősarkokat. Vidám színű belteret varázsolunk a párnák színét variálva. Legyen bármilyen igénye, ötlete, ha technikailag lehetséges, megvalósítjuk.

Párnázott pihenősarok

A védőszivacs külső huzatához raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:

PVC ponyva anyag színkódok

A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.

Tegye biztonságossá a sportolást, játékot, szűk helyen való közlekedést! Rendeljen védőszivacsot a veszélyes kiszögellésekre, szűk, veszélyes helyekre!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny