Esővédő huzat, takaróponyva kerti bútorra, kültéri tárgyakra

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Esővédő huzat, takaróponyva kerti bútorra, kültéri tárgyakra

Esővédő huzat, takaróponyva, esővédő ponyva a kerti bútor védelmére, kültéri sportszerekre, tárgyra.
Esővédő, porvédő, UV-álló huzat a védendő tárgy méretére szabva.

Szeretné letakarni, befedni a kertben álló tárgyakat, bútorokat, sporteszközöket? Szeretné megvédeni őket az időjárás káros hatásaitól, egyéb károsító tényezőtől? Ezek az eső, a jég, a pára, penész, por és más szennyeződés, madár ürülék, rovarpiszok, pókháló, erős napfény, stb.
Ha mindettől megóvná bútorait, sporteszközeit, és egyéb kertben, kültéren tárolt tárgyait, eszközeit, készíttessen cégünkkel a lefedendő tárgyakra védőhuzatot, védőponyvát!

napernyő védőhuzat készítés


Az általunk készített kültéri védőhuzatok nem csak az eső és a hó ellen védik a bútorokat, hanem az erős közvetlen napfénytől, ultraibolya fénytől, mivel igen magas az UV ellenálló képességük. A védőhuzat engedi a levegő áramlását, ezzel védve a keményfából és más fa tárgyból készült tárgyakat az izzadás és a páralecsapódás ellen, ami gyakran vezet penészesedéshez, rothadáshoz.

kerti bútor takaróponyva védőhuzat ponyva méretre készítésVállaljuk kerti bútorok, sporteszközök védőhuzatainak méretre készítését, javítását. Lehet bármilyen méretű vagy formájú az adott tárgy - asztal, szék, kerti ülőgarnitúra, hintaágy, pad, ping-pong asztal, kandalló, hifi, stb. – a védőhuzat némi ráhagyással a védendő tárgy méretére készül.

Fotózza le a védendő tárgyat, küldje el a pontos méreteit, és elkészítjük a védőhuzatot, amit már csak fel kell helyeznie a kerti bútorra, használati tárgyra. Többnyire "távban" is meg tudjuk oldani a feladatot, azaz nem kell behoznia bútorát, és nekünk sem kell feltétlenül kiszállni ahhoz, hogy bútorát tökéletesen védő huzatot készítsünk Önnek. Igény esetén azonban a helyszínen is felmérjük a munkát, kiszállási díj ellenében. 


Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

 

Kültéri védőhuzat készítés


Esővédő huzat, takaró ponyva rakásolható székekre is éttermeknek, szállodáknak!
Rakásolható székekre és asztalokra is készítünk védőhuzatot. Amennyiben kénytelen külső helyszínen tárolni a székeket, asztalokat, érdemes ponyvával lefedni azokat. ͍gy megvédheti a téli fagytól, a savas madárpiszok marásától, vagy a rászálló por káros hatásaitól.

kerti bútor védőhuzat

Esővédő huzat, takaróponyva sátorra is!
Kempingezéskor igen fontos szempont, hogy ha jön egy nagy eső, ne ázzon be a sátor. Az eredeti védővászon évek múltán elveszíti víztaszító képességét, és egyre inkább átereszti az esővizet. Ilyenkor az eredeti védővászon mintájára elkészítjük az új védőhuzatot, amely már kellő mértékben képes visszatartani a természet elemeit. A védőhuzat vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

 

kerti bútor takaróponyva védőhuzat készítés


Raktárunkban jelenleg a következő kültéri PVC ponyva anyagok közül választhat:

PVC ponyvaanyagok:Esővédő PVC ponyva anyagok kültéri kerti bútorokra

 Hajóponyva védőhuzat anyagok:

hajóponyva színek védőhuzat

Alul kent védőhuzatok:

védőhuzat kerti bútorra


A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.


Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.

 TOVÁBBI REFERENCIAMUNKÁINKBÓL

  • Kültéri takaróponyva - Védőhuzat - Kerti bútor takaróponyva

védőhuzat kerti bútorra

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny