Felfújható kajak védőhuzat

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Felfújható kajak védőhuzat

Felfújható kajak ponyva készítés

A felfújható kajak ponyvája képezi a hajótestet az ilyen kajakoknál. Ebbe a kajak ponyvába tesszük bele a felfújható elemeket. Ez a két fő része egy ilyen kajaknak.

A ponyva viszont veszíthet vízhatlanságából, kiszakadhat. Szolgáltató Centrumunkban megjavítjuk, vagy teljesen új ponyvát készítünk kajakjára!

Felfújható kajak ponyva készítés

A felfújható kajak ponyva vízhatlan anyagokból készül és rendkívül erős, hogy bírja a súrlódásokat is.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:

Felfújható kajak védőhuzat készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok

A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny