Grill takaró ponyva készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Grill takaró ponyva készítés

Grillsütője télen-nyáron a kertben van, emiatt állandóan tisztítani kell?
Kerti grillsütő takaró, grill takaró ponyva méretre készítés… és grillsütője tiszta marad!

 


A grillsütő - egyebek közt - éppen az a tárgy, amit nem szeretnénk koszosan tudni, hiszen ételt sütünk, tálalunk róla, ráadásul többnyire vendégek jelenlétében. Még akkor is szennyeződik, ha fedett, de oldalán nyitott udvari szaletliben, filagóriában helyeztük el, hiszen viharos, szeles időben a szél behordja a falevelet, port, mindenféle szennyeződést. Grillsütőnket piszok, por lepi be, és a bogaraktól, rágcsálóktól sincs védve. Túl azon, hogy nem túl higiénikus, lehet nekiállni grillt pucolni.
Oké, nem jó ez így. De mi lenne akkor a megoldás? Vigyük be a kerti grillt a nappaliba?
Nekünk jobb megoldásunk van!

A megoldás a kerti grill takaró ponyva!

Grill takaró ponyva készítés

A kerti grill takaró ponyva előnyei:
Az általunk készített kerti grill takaró egyszerűen felhelyezhető, és rögzíthető, tökéletesen befedve az óvni kívánt grillsütőt. A grill takaró alatt grillsütője tiszta marad, épp olyan állapotban veheti újra használatba, ahogy hónapokkal ezelőtt letakarta. Nincs por, szennyeződés, rovarpiszok, pókháló, sem rágcsálóürülék, a tiszta grillrácson azonnal nekiállhat egy jó grillezésnek. Nem kell tisztogatni, órákig tartó előkészületeket tartani ahhoz, hogy a sütést elkezdhesse, és végre csillapíthassa a jó levegőn megerősödött farkas étvágyát. A letakart grillsütőt nem érik káros környezeti hatások, a fa részeket nem szárítja porrá a napsütés, grillsütőnk megőrzi újszerű, és főleg tiszta állapotát.

 


A grill takaró ponyva jellemzői:
Az általunk javasolt takaró ponyva kültéri PVC ponyva anyagból készül. A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat. A grill takaró ponyva hevederekkel vagy cipzárral rögzül a grill külsejére. Szükség szerint átlátszó ablakot is tudunk készíteni a takaró ponyvára.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:

Grill takaró ponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.

Munkáinkra 1-6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny