Hajómotor takaró ponyva

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Hajómotor takaró ponyva

Hajómotor takaró ponyva készítés

Védje meg szabadon álló motorját hajómotor takaró ponyvával! Az esőtől, portól könnyen berozsdásodhatnak, eltömődhetnek a motor egyes részei. Ez által jelentősen megrövidülhet a motor élettartama.

Hajómotor védő ponyvaHajómotor védő ponyva

A hajómotor takaró ponyva hevederekkel vagy zipzárral rögzül a motor külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek.

A hajómotor takaró ponyvát pántokkal is el tudjuk látni, hogy akár vállra véve is lehessen így hordozni.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:
Hajómotor takaró ponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok

A hajómotor takaró ponyva vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is. Munkáinkra 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny