Hajóponyva készítés, javítás

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Hajóponyva készítés, javítás

Hajóponyva segítségével megvédheti hajójának burkolatát, az üléseket és a műszereket az időjárás káros hatásaitól. Mivel ezek javítása komoly költséggel járhat, érdemes a károkat megelőzni.

A hajóponyva segít tisztán tartani a hajója, csónakja fedélzetét, hogy ne kelljen minden alkalommal újra és újra letakarítani azt, egy-egy hosszabb használaton kívül töltött idő után. UV-álló hajóponyváink, takaróponyváink segítenek megőrizni a fedélzet fa részeinek állapotát, a nap nem szívja ki, nem szárítja porrá őket. A letakart fedélzet tovább tartja meg a színeit, újszerű állapotát, jelentősen csökken az elhasználódás üteme. A letakart fedélzetről a kajütökbe se jut por, szennyeződés, így közvetett módon, de a belső berendezés tisztaságát, állagát is óvjuk.


Vállaljuk hajóponyvák javítását, alakítását ill. meglévő elhasználódott ponyva alapján az új ponyva készítését.

hajó takaróponyva

hajó takaróponyva

 A hajóponyva patentokkal, ringlikkel vagy hevederekkel rögzíthető a hajó külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:
Hajóponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok
A hajóponyva vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, penészedés mentes és magas UV-sugárzás-védő anyagból készül.
Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is. Hajóponyvát azonban többnyire inkább csak a régi ponyva alapján készítünk, mert a többszöri méretpróba, a ponyva le- és Budapestre szállítása előnytelenül megdrágítja a kivitelezést, amit már nem tudunk jó szívvel ajánlani. 

Hajóponyváinkra 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Hajóponyva ajánlatkéréshez kattintson ide!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny