Helikopter takaró ponyva

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Helikopter takaró ponyva

Helikopter takaró ponyva feltétele kritikusan fontos ha helikopterünket szabadtéren tároljuk, vagy ha hosszabb ideig hangárban tartjuk.

A nagy hőmérséklet ingadozás a nyílászárók szigetelésének gyors elrongálódásához is vezet.

A helikopterek megállításakor a helikopter takaró ponyva feltételével megvédhetjük a helikopter belső terében lévő kárpitot és a repüléstechnikai eszközöket a magas hő okozta károktól.

Helikopter takaró ponyva készítésHelikopter takaró ponyva készítés

Ráadásul a helikopter takaró ponyva segít a szélvédők és ablakok tisztán tartásában és segítenek növelni a védelmet a lopások ellen is.

A helikopter takaró ponyva hevederekkel rögzül a helikopter külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:
Helikopter takaró ponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok
A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.

Munkáinkra 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny