Kerti grill takaróponyva

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Kerti grill takaróponyva

A kerti grill eszközöket nemcsak tisztítani kell alkalmanként, de mivel a szabadban tároljuk őket óvni is szükséges. Akik már hagyták kint télire fedetlenül a grill sütőjüket, azok tudják mire számíthatnak a nyár beköszöntével. Rozsdás, foltos, deformálódott kerti grill, ami valljuk be, nem olyan esztétikus, mint egy jó állapotú, fényes darab.

Próbálkozhatunk lepedők, ponyvák, takarók, rongyok használatával, de azok nem fogják annyira megóvni szeretett sült-hús-gyártó gépünket, mint egy speciális erre a célra tervezett és méretezett takaró.

A kerti grillsütő takarására a legalkalmasabb a PVC ponyva anyag. A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

A grill védőhuzat segít megóvni a drága szerkezetet a portól, szennyeződésektől is. A ponyva anyaga könnyen tisztán tartható, karbantartást nem igényel. A szezon végén letakarva ringlik és behúzó zsinór segítségével rögzíthető a takaróponyva, így még a szeles időjárás sem tudja lekapni a grillről.

A grill védőhuzatot használhatja a nyári szezon alatt is, hiszen könnyen és gyorsan ráhúzható. Egy nyári zivatar nem tesz jót a grillnek, ilyenkor is jól jön egy védőhuzat.

 

Jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:
Kerti grill takaróponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok
Megrendelés esetén fénykép és pontos méretek megadása esetén tudjuk elkezdeni a gyártást. Kiszállási díj ellenében vállalunk helyszíni felmérést is.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny