Klíma takaró védőhuzat

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Klíma takaró védőhuzat

Klímák kültéri egységéhez védőhuzat készítése.

Nyár végén, amikor már nem használjuk a klímát, megóvhatjuk az esőtől, hótól és még a portól is, amíg újra nyár nem lesz. A hosszú téli időszakban a klímaberendezés használaton kívüli légcsatornáiban leülepszik a por, egyéb szennyeződés, ami az újbóli beüzemelés után még hetekig szennyezi a levegőt, amit kénytelen belélegezni. De tényleg kénytelen?

Készíttessen klímaberendezésére védőhuzatot, amely hermetikusan elzárja a portól, szennyeződésektől, párától, ami károsíthatja többek között a ventillátor csapágyát is. Erre a célra kiválóan alkalmas PVC ponyva anyagunk, amelyből túlnyomórészt készítjük a klímatakaró ponyvákat. A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Klíma takaró védőhuzatTökéletesen megfelel továbbá vízi járművek, közúti járművek takarására is, de sátorjavításnál is használatos univerzális használhatósága, jó tulajdonságai miatt.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:

Klíma takaró védőhuzat készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok

A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Klíma takaró védőhuzat
Megrendelés esetén fénykép és pontos méretek megadása esetén tudjuk elkezdeni a gyártást. Kiszállási díj ellenében vállalunk helyszíni felmérést is.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny