Ping pong asztal védőhuzat

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Ping pong asztal védőhuzat

Pingpong asztal takaró ponyva készítés

Szabadban tárolná ping pong asztalát? Szeretné megóvni a hidegtől,  párától, az eső, és a jég káros hatásaitól? Esetleg télen is kinn tárolná?

Ping pong asztal védőhuzat készítés

A pingpong asztalok értéke abban van, hogy felületük sima, így a labda szabályosan pattan rajtuk tovább. Ha nem vigyázunk rájuk, akkor a víz, pára miatt felpúposodhatnak. Legalább ekkora kárt tud okozni, ha az eső savtartalma miatt a felület lakozása károsodik.

Takarja le pingpong asztalát védő ponyvával, így nem kell minden alakalommal összecsuknia ha már nem kell az asztal, vagy akár teljesen el is tudja pakolni télre.

A ponyva kérhető nyitott vagy összecsukott asztalra – attól függően, hogy szeretné tárolni.


Ping pong asztal védőhuzat készítés

Kérhető teljesen összezárható formában, sőt akár ringlikkel is, hogy teljesen meg tudja feszíteni és körbe tudja kötözni az asztalt, hogy a szél ne kapjon bele.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:

Ping pong asztal védőhuzat készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok

A ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny