Quad takaró ponyva készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Quad takaró ponyva készítés

Quad takaró ponyva készítés

Védje meg szabadon vagy garázsban álló quadját quad takaró ponyvával! Az esőtől, portól, erős napfénytől gyorsabban elhasználódnak a fényezett, kárpitozott felületek, szabadon hagyva könnyen megrongálódhat az üléshuzat vagy a gumi bevonatok, jelentősen megrövidítve járművünk élettartamát. A megoldás - quad takaró ponyva.
Quad takaró ponyva készítésQuad takaró ponyva készítés

A quad takaró ponyva hevederekkel vagy zipzárral rögzül a motor külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek. A quad takaró ponyvát pántokkal is el tudjuk látni, hogy akár vállra véve is lehessen így hordozni. Alapanyagként a célra a legalkalmasabb a PVC ponyva anyag.

A PVC quad takaró ponyva vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:

Quad takaró ponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok
Megrendelés esetén fénykép és pontos méretek megadása esetén tudjuk elkezdeni a gyártást. Kiszállási díj ellenében vállalunk helyszíni felmérést is.

Munkáinkra 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny