RC modell táska készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

RC modell táska készítés

RC modell szerelmeseként nem csak a gyakorlatozások, baráti versenyek jelentenek élményeket Önnek, de fontosnak érzi kedvenc gépének karbantartását, megóvását is? Biztonságban szeretné tudni modelljét, akkor is, amikor szállítja?

Egyedi tervezésű RC modell táska készítése

rc modell táska készítés, helikopter modell táska készítés

Önnek lehetősége van arra, hogy részt vegyen a táska megtervezésében, hozhat kész terveket is hozzánk, de bízhat kollégáink szakértelmében akkor is, ha a táska tervezését is ránk bízná.

Lehet bármilyen típusú és méretű az Ön modellje, elkészítjük hozzá a választott anyagú, színű, egyedi RC modell táskát.

Az RC modell táska anyaga lehet állatbőr, műbőr, textil vagy a leggyakrabban választott, vízlepergető hatású cordoba.
Vállaljuk autómodell táska, repülőgépmodell táska, helikoptermodell táska, hajómodell táska, tankmodell táska, quadrocopter modell táska készítését és javítását.

Ajánlatkéréshez kattintson IDE!

RC modell táska javítása

rc modell táska javítás

Megkopott, kiszakadt, megsérült az RC modell táskája?

Tudjuk milyen kellemetlen, rossz érzés, amikor a modelljét védő táskán lévő tépőzár, a biztonságot is jelentő cipzár, a hordozásnál igen fontos heveder már nem képes ellátni eredeti funkcióját, amikor egy-egy szakadás, sérülés, annak a veszélyét hordozza magában, hogy nedvesség vagy pór kerül a táskán belülre.

Hozza el hozzánk RC modell táskáját és megjavítjuk Önnek.

Ajánlatkéréshez kattintson IDE!

Rc modell - helikopter hordozó táska készítésének története

Megrendelőnk, a saját helikopter modelljéhez tervezett egy, az Ő igényeinek mindenben megfelelő táskát. Saját maga készítette el a hordozó belső kialakítását, a különböző helikopterrészeket tartó elemeket, rekeszeket. Az egyedi, speciális táska elkészítését máshol nem tudták vállalni, ám cégünk erőssége éppen az egyedi, minőségi termékek gyártása, így megrendelő és szolgáltató egymásra talált.

rc modell táska készítés, helikopter táska készítés  rc modell táska készítés, helikopter táska készítés


Az egyedi tervezésű helikopter hordozó táska különlegességei:

Mivel több funkciós helikopter hordozó táska készült, nagy precizitást igényelt annak szabása és varrása is. A helikopter alkatrészek érzékenysége miatt külön figyelmet kellett fordítani arra, hogy a hordozást lehetővé tevő hevederek milliméter pontosan oda kerüljenek, ahova az ügyfél tervezte. Ez a precizitás teszi lehetővé, hogy a táska – mindkét hordozási lehetőségnél – tökéletes egyensúlyban maradjon, hogy a súlypontja ott legyen, ahol lennie kell.

rc modell táska készítés, helikopter táska készítés rc modell táska készítés, helikopter táska készítés

A helikopter hordozótáska egyedisége abban is megnyilvánul, hogy a táskán lévő hevederek hossza a megrendelő fizikai adottságaihoz, karjának méretéhez igazodik. Használat során (szállítás közben) a heveder nem törhet meg.

Általunk javasolt anyag: CordobaRC modell táska készítésére alkalmas Cordoba anyagokAjánlatkéréshez kattintson IDE!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny