Repülőgép takaró ponyva

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Repülőgép takaró ponyva

Védje meg repülőjét a környezeti hatások okozta károktól! A repülőgép takaró ponyva megvédi repülőjét az eső, szél, napsütés, hó, por és más koszok ellen!

A kilátás kritikus a repülőgépek esetében! A szabadban vagy hangárban tárolt repülőgépek szélvédőjére rárakódó por, kosz, eső okozta savas károsodás miatt az ablak felülete károsodik. A repülőgép takaró ponyva ezek ellen védi meg, mivel teljesen UV álló és vízhatlan.

Sikló repülő takaró ponyvaRepülőgép takaró ponyva

A napsütés miatt a és műszerfal, a fagyok miatt az ajtók szigetelése mehet tönkre. A repülőgép takaró ponyva a napsütéstől teljesen, a hőmérsékletingadozástól mérsékelten védi meg repülőjét.

A repülőgép takaró ponyva hevederekkel rögzül a repülő külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:
Repülőgép takaró ponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok

A repülőgép takaró ponyva vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire helyszíni felmérés szükséges, hogy pontosan illeszkedő takaróponyvát tudjunk készíteni járművének.

Munkáinkra 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny