Sír, sírkő, síremlék takaróponyva

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Sír, sírkő, síremlék takaróponyva

Sír, sírkő, síremlék letakarása, takaróponyva temetőbe, sírok téli védelme, sírkövek védőponyva

A méltó megemlékezés mindnyájunknak fontos, azonban a síremlékek állagmegóvása, tisztán tartása koránt sem egyszerű feldat. Ha már megtörtént a baj, a megrongálódott, elkoszolódott sírkövek felújítása, tisztítása költséges dolg, sokkal egyszerűbb megelőzni a fagykárokat.

Az időjárás álló takaróponyva segítségével megőrizheti szerettei síremlékének épségét, tisztaságát.

A sírkő takaróponyvának köszönhetően nem kell többet azon aggódnia, hogy a résekbe beszivárgó víz télen szétfagyasztja a sírköveket. Ne hagyja tönkre menni szerettei síremlékét, védje takaróponyvával a sírköveket.

Rendelésre vállaljuk sírkövek téli, fagy elleni védelmére alkalmas takaróponyva méretre készítését. A takaróponyva a sírkő feliratával ellátható. A sírhoz való rögzítést is megoldjuk.

A sírkö takaróponyvával való védelmének előnyei:

  • Egyszeri beruházást követően a takaróponyva hosszú évekig rendelkezésre áll, nem kell évente újra „lefóliáztatni” a sírt
  • Egyedi méretre készül, pontosan illeszkedik
  • A víz nem tud behatolni az illesztésekbe, résekbe, így megelőzhető a sírkő szétfagyása
 

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny