Traktor takaró ponyva

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Traktor takaró ponyva

Védje meg traktorját a környezeti hatások okozta károktól! A traktor takaró ponyva megvédi járművét az eső, szél, napsütés, hó, por és más koszok ellen!

 Traktor takaró ponyvaTraktor takaró ponyva

A szabadon tárolt traktorok ülése, kormányának bevonata könnyen szétreped, elgyengül, ha folyamatosan ki van téve a környezeti hatásoknak. Ezért az általunk használt traktor takaró ponyva anyagok erős, vízhatlan, UV álló anyagokból készülnek!

A traktor takaró ponyva hevederekkel rögzül a traktor külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek. A takaró ponyva PVC alapanyagból készül.

Raktárunkban jelenleg a következő PVC ponyva anyag színek közül választhat:

Traktor takaró ponyva készítésére alkalmas PVC ponyva anyagok

A traktor takaró ponyva vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

Megrendelés esetén többnyire helyszíni felmérés szükséges, hogy pontos munkát tudjunk csinálni Önnek.

Munkáinkra 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny