Ajtó hangszigetelés, ajtókárpitozás

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Ajtó hangszigetelés, ajtókárpitozás

Ajtó hangszigetelés, ajtószigetelés - ajtók utólagos hangszigetelése. Minőségi bőrkárpit, igényes kidolgozás, elcsendesült külvilág. Munkánkra garanciát vállalunk! 

Áthallatszik a szomszéd iroda zaja? Nem tud odafigyelni a munkájára? Beszűrődnek az ajtón a külső zajok?

Megoldjuk a problémákat: Ajtó hangszigetelés kárpitozással! Hangszigetelt ajtó, kárpitos, paplanos ajtó, ajtóra hangszigetelő paplan készítése!

A lakások hangszigetelése a városi zaj növekedésével egyre nagyobb kihívást jelent, melyre ebből fakadóan az igény is megnőtt az utóbbi években. A technika fejlődésével egyre nagyobb zajártalomnak vagyunk kitéve, és bizonyított tény, hogy a zajártalom nem elhanyagolható, zavaró és káros dolog. Akár az utcáról beszűrődő zaj, vagy a panellakásokban, társasházakban a lépcsőházból beszűrődő zaj, esetleg lakáson belül szobák közötti átszűrődő zaj zavarja, és szeretné megoldani nyugalma érdekében, mi segítünk. Legtöbb esetben a hang beszűrődése leginkább az ajtón, és résein keresztül történik, és nem a falon át. Az ajtórés minimalizálása az asztalos feladata, mi abban tudunk segíteni, hogy az ajtónyílást vaskos puha párnázott ajtó takarja, ezáltal elcsendesítve a külvilág ajtón keresztül betörő zaját.

Elsősorban a hangszigetelés a cél, de nem elhanyagolható, hogy esztétikai szempontból is igen jelentős.


ajtó hangszigetelés

Vállaljuk ajtók kárpitozását, hangszigetelését, sérült hangszigetelés újrapárnázását lakásokban, irodákban, kül-  és beltéri ajtókra egyaránt.
Az ajtó szigetelésére speciális sűrűségű poliuretán habszivacsok kerülnek felhasználásra, és ez után az ajtót kárpitozzuk. A kárpit anyaga főleg műbőr vagy textilbőr, de lehet hagyományos bútorszövet is, a megrendelő igényeinek megfelelően. Elsősorban a hangszigetelés a cél, de nem elhanyagolható, hogy a bőrkárpit esztétikai szempontból is igen jelentős.

 

Fontos megemlíteni! Üvegezett ajtók hangszigetelését is vállaljuk!
Kárpitbőrök széles színválasztékát tartjuk, hogy az új formátumú ajtó illeszkedjen a környezete színeihez, de leginkább az Ön elvárásaihoz. Minden esetben egyedi, kézi munkát végzünk, melynek minősége vetekszik a gyárilag készített hangszigetelt ajtók minőségével, úgy, hogy ezek az ajtók eredetileg nem hangszigeteltre lettek tervezve, utólagos hangszigetelést kaptak.

HANGSZIGETELÉS HATÁSOSAN

Az ajtó hangszigetelése csökkenti a szomszéd szobákból, termekből, vagy az utcáról beszűrődő, nem kívánatos hangokat.

A hangszigetelt ajtó hangszigetelő és hangelnyelő képessége megoldást jelent magánszemélyek, céges tárgyalók, oktatási, egészségügyi és közintézmények, irodaházak, szolgáltatócentrumok, szalonok, masszázs, fitness és sportlétestmények, vendéglátó egységek, hotelek, szállodák számára, illetve bármely, nem megfelelő zajvédelemmel ellátott ajtó esetében.

Minden felhasználási területre javasoljuk, ahol bármilyen szempontból szükség van az ottani hangok áthallatszódásának redukálására, mint például tánctermekben, szerverszobákban, üzemi munkagépek hangos működése esetén, egymás melletti irodáknál, interjúztató munkaerő-közvetítő cégeknél, jogi irodáknál, bankoknál, orvosi rendelőknél – hogy ne juthasson ki bizalmas információ az előtérbe az ajtón keresztül –, vagy szórakozóhelyről kiáramló túl erős zene esetében.

 

ajtókárpitozás 

 

MINŐSÉG ÉS DIZÁJN

Az ajtó hangszigetelését a funkciójának magas szinten megfelelő, kiváló minőségű, tartós és esztétikus anyagokkal, tapasztalt szakembereinkkel profi kivitelezésben készítjük egyedi megrendelésre, az Ön igényeinek megfelelően.

Az így elkészült hangszigetelő ajtókárpit rendkívül hatékony, tartós, időtálló és könnyen tisztítható.

A hangtompító funkció mellett fontos a dizájn, az esztétikus megjelenés is.

Ezért a kivitelezés során az előzetes egyeztetés szerint járunk el, hogy a végeredménnyel megrendelőnk tökéletesen elégedett legyen.

Egy exkluzív dizájn stílus szerint kivitelezett hangszigetelő ajtó különleges hangulatot és arculatot biztosít vendéglője, szállodája, munkahelye, vagy éppen otthona részére.

 

 

 

AJTÓ HANGSZIGETELÉSI MEGOLDÁSOK – AJTÓKÁRPITOZÁSSAL

Az átlagnál nagyobb mértékű hangszigetelési szükséglet esetén vastagabb szigetelő anyag, illetve kétoldali szigetelés alkalmazásával növelhető a hangszigetelés eredményessége.

Hangszigetelési igény esetén a falak, ablakok mellet nem szabad megfeledkezni az ajtók hangszigeteléséről sem! Ezek egyedi, külön történő hangszigetelése nélkül nem érhető el a kívánt mértékű hangszigetelő hatás.

 

 

A HANGTERHELÉS KÁROS!

Egy épületben sokféle zavaró hanghatás jöhet létre. Ilyen lehet például a sokakat idegesítő, kopogó lépések zaja vagy a hangos zene, de akár a társasházakban a lépcsőházból beszűrődő, szomsztédok által generált egyéb lárma (gyerekzsivaj, kutyaugatás, hangos beszélgetés, csörömpölés).

Emellett az utcáról is számos bosszantó zaj (járművek, szórakozóhelyek) furakodhat be otthonunkba, munkahelyünkre, megzavarva ezzel pihenésünket vagy munkánkat.

Az ajtó hangszigetelésének lényege a megfelelő hangszigetelő rétegek hatékony felhasználása, mellyel alapvetően csillapíthatók a nem kívánatos külső hanghatások. A hanggátlás hatékonysága akkor a legjobb, ha a szigetelés a hangforrás felőli oldalon történik.

A lakás, iroda hangulatához illeszkedő ajtókárpit látványterve:

Ajtókárpitozás, ajtó utólagos hangszigetelés tűzéssel

 

KINEK PRAKTIKUS A HANGSZIGETELT AJTÓ?

Az üzemek, gyárak, műhelyek, intézmények, irodák hangszigetelése természetüknél fogva szinte alapkövetelmény.

Ez nem véletlen, hiszen a különböző funkciót ellátó termekben keletkező zajok - például a szerverszobákban vagy a gépek működése miatt – zavarják a szomszédos helyiségekben, illetve a környéken dolgozók vagy élők nyugalmát.

Hasonló probléma jelentkezhet nagyobb irodaházak, szolgáltatócentrumok esetében is, ahol  egymást zavarhatják az ott dolgozók a megfelelő hangszigetelés hiányában.

Épp úgy gondot jelenthetnek az egymás melletti irodák - különösen az interjúztató vagy tanácsdaó cégeknél, ügyvédi irodáknál, bankfiókoknál, orvosi rendelőknél - ahol fontos lenne, hogy ne juthasson ki bizalmas információ az ajtón keresztül az előtérbe, folyosóra, illetve a nyugodt, csendes légkör biztosított legyen.

Egy oktatási intézményből kiszűrődő zsibongás, egy zeneiskola próbatermeiből egy időben kihallatszódó eltérő hangszerek keltette lárma,  a fitness- és táncstúdiók mindennapos működésével járró zajártalmak, vagy egy vendéglátó helyről kiáradó túlzottan hangos zene esetén az ajtók hangszigetelésével ezek a nem kívánt hanghatások enyhíthetőek.

Az ajtó hangszigetelése az anyagának köszönhetően a hangok nagy részét elnyeli, így egészíti ki otthona hangszigetelését.

Ezzel válik lehetővé az Ön számára, hogy otthonában, a szomszédok nyugalmának megzavarása nélkül élvezhesse például házimozi rendszere hangzását.

A hangszigetelő ajtó további előnyös tulajdonsága a hőszigetelés, amely ősszel és télen a fűtési költségnél, nyáron a klíma használatánál jelent Önnek megtakarítást.

 

 Ajtók utólagos hangszigetelése:

     


Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

ajtó hangszigetelés

 

 Műbőr színválaszték:

Ajtókárpitozás ajtó hangszigetelés


Ajtókárpitozás ajtó hangszigetelés

Ajtókárpitozás ajtó hangszigetelés


REFERENCIA MUNKÁINKBÓL

 

  • Biztonsági bejárati ajtó hevederzárral - Ajtó hangszigetelés, ajtó kárpitozása 
biztonsági ajtó hevederzárral ajtó kárpitozás ajtó hangszigetelés

  • Ajtó hangszigetelés, fém bejárati ajtóra fa kerettel + hangszigetelő rétegvastagsággal

  

  • Bejárati ajtó biztonsági hevederzárral, kukucskálóval - Ajtó hangszigetelés, ajtókárpitozás
biztonsági bejárati ajtó hevederzárral ajtó hangszigetelés ajtókárpitozás

ajtókárpitozás hevederzáras ajtón

 

  • Üvegezett irodaajtó - Az ajtó mindkét oldalának utólagos hangszigetelése és kárpitozása, gyöngyház színben. Ajtó hangszigetelés tűzés nélkül
üveges ajtó hangszigetelés ajtókárpitozás
 
 
 
  • Magyar Televízió - Ajtókárpitozás, ajtószigetelés tűzés nélkül
 

  • CLH - Klíma ajtókárpitozás, ajtószigetelés tűzéssel

ajtókárpitozás tűzéssel

 

  • Utólagos ajtó hangszigetelés ( 2 réteg 2x1 cm hangszigetelő anyag és 5 mm parafa réteg)
Ajtókárpitozás ajtó hangszigetelés

  • Ajtókárpitozás trüffel színű kárpittal, ajtó hangszigeteléssel
Ajtókárpitozás ajtó hangszigetelés

  • Ajtó hangszigetelés, bézs ajtókárpit kukucskáló lyukkal
ajtókárpitozás ajtó hangszigetelés

  • Kétszárnyú ajtó hangszigetelés és ajtó kárpitozás
kétszárnyú kárómintás ajtókárpitozásAmiért érdemes cégünket választani:
• Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
• Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
• Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
• Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
• Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
• Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny