Hintaágy javítás, vászoncsere

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Hintaágy javítás, vászoncsere

Textilklinikánk vállalja hintaágy vászon javítását, felújítását, tisztítását, cseréjét. Megjavítjuk az elrepedt, szétfeslett szövetanyagot, foltanyag vagy díszítÅ‘ rátét felvarrásával, megjavítjuk a rugó, vagy ringli mellett szétfeslett szövetanyagot, ha pedig nem javítható, a kívánságnak megfelelÅ‘ színű szövetanyagra cseréljük.

hintaágy tető csere hintaágy vászon áthúzás javítás

Az általunk ajánlott hintaágy szövetanyag tartós, könnyen tisztítható, és többféle színárnyalatban, vidám, modern mintázattal rendelhetÅ‘. 

A kiválasztott anyagtól függően 1-3 garanciát adunk, de az élettartam anyagtól függően 6-8 év is lehet.

Ha a szívéhez nÅ‘tt hintaágya, ne dobja ki csak azért, mert sérült a szövet, ami a keretre van feszítve. Olcsóbb megoldás megjavíttatni, a szövetet cserélni, mint új hintaágyat venni! 

A kifakult, kiszakadt hintaágy tetÅ‘ cseréjére is van lehetÅ‘ség! Válasszon a párnákkal megegyezÅ‘ színű tetÅ‘vásznat, hogy harmonikus legyen az összhatás. A vászon UV-állóságának köszönhetÅ‘en hosszú évekig gyöngyörködhet a hintaágy tetÅ‘ vászon színében. 

Már most gondoljon a jó idÅ‘re, ne várja meg a nyarat! 

 

Felelősséggel, garanciával kizárólag akkor tudjuk elkészíteni az új vásznat, ha a vázat is eljuttatja hozzánk. Amennyiben csak a régi huzat vagy méretek alapján dolgozunk, nem tudunk felelősséget vállalni a különböző anyagok viselkedési tulajdonságai miatt.

A vázra fel tudjuk próbálni a kész vásznat, és így tudjuk átadni. Így Ön is meggyőződhet arról, hogy megfelelő lett az elkészült, új huzat.

 

 

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

 

Hinaágy javítás

Hálós textilén 
 

Kemping szék javítás

120 cm vízálló, UV álló

uv álló kültéri párna anyag

 

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny