Kerti pavilon vászoncsere

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Kerti pavilon vászoncsere

Egy kerti pavilon elegendő árnyékot nyújt a forró nyári napsütés ellen, a hűvösebb esti órákban pedig védelmet nyújt a hidegtől és huzattól. Tökéletes hely kerti partikhoz, családi és egyéb rendezvények lebonyolításához. De mi történik akkor, ha a drága kerti pavilon anyaga kiszakad, elfeslik és tönkremegy? 

kerti pavilon textil vászoncsere

Ne dobja ki ezért! A Textilklinika-Szolgáltató Centrum vállalja kerti pavilonok, parti sátrak, sörsátrak, szaletlik textil tetejének cseréjét, árnyékoló függönyök készítését. Ha megunta a régi unalmas textilt vagy tönkrement, mi elkészítjük a vázra tökéletesen illeszkedő új vásznat! Legyen ismét a kikapcsolódás és hűsölés helyszíne a kerti pavilon.

kerti pavilon textil vászoncsere

 

Ha minőségi, időjárásálló anyagot választ a kerti pavilonja új tetejére, akkor hosszú évekre letudja a gondot. Az általunk használt prémium kültéri textilek mindegyike strapabíró, UV-álló és vízlepergető anyag. Az Ön ízlésének megfelelően több mint százféle anyag közül választhat, a vászon anyagot precízen méretre szabjuk és tépőzárral rögzítjük a vázra.

 

kerti pavilon textil vászoncsere

 

A nap elleni védelmet fokozhatja, ha a pavilon oldalán körben kültéri árnyékoló függönyöket is használ. Otthonosabb és meghittebb hangulatot nyújt egy szép függöny, amellyel akár a tartószerkezet oszlopai is eltakarhatóak.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

kerti pavilon textil vászoncsere szaletli gazebo

Választható anyagaink:

kerti pavilon textil vászoncsere


Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny