Textilklinika - GYIK

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Textilklinika - GYIK

Kérdés: Árajánlatot szeretnék kérni 40 db. szatén körabroszra, pezsgő színben. Érdeklődnék továbbá, hogy van-e esetleg mintasáljuk, hogy könnyebben ki tudjuk választani a megfelelő színt? Megrendelés esetén, az ár tartalmazza a kiszállítást Budapesten, vagy személyesen kell érte mennünk? Mennyi időt vesz igénybe a kívánt mennyiség elkészítése?

Válasz: Cégünk szívesen vállalja a körabrosz készítést. Amennyiben megoldható, hogy ellátogassanak bemutatótermünkbe, úgy tanácsadóink is segíteni tudnak Önöknek az anyag kiválasztásában. A munkához megközelítően 3 hétre lesz szükségünk. Szállítási díjainkról az "Ajánlatkérés" menüpontunkon belül tudnak tájékozódni.


Kérdés: Egyetlen egy darab borospohárt tartót szeretnék rendelni. Van erre lehetőségem?

Válasz: Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult. Egy darab borospohár tartó készítése is kivitelezhető, rendelését örömmel fogadjuk.


Kérdés: Napozóágy matracra, levehető, mosható huzatot szeretnénk készíttetni. Megoldható, hogy vízálló legyen a huzat?

Válasz: Szívesen elkészítjük Önnek a napozóágy matrac huzatot. Többféle vízlepergető anyagot tudunk ajánlani a huzat elkészítéséhez, melyekből kérésre anyagmintát is tudunk küldeni.


Kérdés: Kávézóba lenne szükségünk ülőpárnára. Milyen anyagot tudnak javasolni, amely nem túl kényes, aminek van vízlepergető hatása és nem jelent nagy gondot, ha véletlenül leöntik kávéval?

Válasz: Többféle anyag közül tud választani. Kiemelten ajánlanánk a nagy színválasztékban elérhető, európai, magas minőségű UV –álló és gombaölővel impregnált, nagyon erős, vízálló anyagot, melyre 3 év garanciát vállalunk és melynek 6-8 év a várható éllettartama.


Kérdés: Kültéri párnát szeretnék készíttetni. Léteznek ehhez mintás anyagok is? Amennyiben nem, úgy elképzelhető, hogy a párna két oldala más-más színnel készüljön?

Válasz: Egyszínű anyagok állnak rendelkezésre a kültéri párna készítéshez. Az természetesen megoldható, hogy a párna két oldala más-más színből készüljön.


Kérdés: Ablakpárna után szeretnék érdeklődni. Erkélyrészhez és ablakhoz egyaránt szükséges lenne. Méretet pontosan nem mértem, de úgy gondolom, átlagos méretek lennének.

Válasz: Szolgáltató Centrumunkban standard méretű ablakpárnák 40 cm – 150 cm közötti méretben készen kaphatóak műanyag fóliás alaphuzattal. Ezekre igény szerint levehető, mosható külső huzatot is készítünk, mely általában 8-10 nap alatt készül el.


Kérdés: Szeretnék egy saját készítésű, egyedi méretű, kültéri kanapéra ágybetétet készíttetni. Foglalkoznak ilyesmivel?

Válasz: Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek egyedi méretű, levehető huzatú matracok, ágybetétek készítésével. A kültéri bútorhoz UV álló, vízálló anyagot javaslunk.


Kérdés: Interneten találtam meg Önöket, kerti székek javításával kapcsolatban fordulok Önökhöz. Az egyik szék törött, a másik széken az ülőrész textilénje teljesen kilazult, mert elengedett a varrás. Mindegyik széken a varrások elfoszlottak. Meg tudnák javítani?

Válasz: Amennyiben le tudja szerelni a vásznat, úgy annak alapján szívesen elkészítjük az újat, de a szerelést és szerkezet javítást nem tudjuk vállalni.


Kérdés: Szeretnék érdeklődni, hogy gyerekszobába, párnázott pihenősarok egyedi méretek alapján készíthető?

Válasz: Szolgáltató Centrumunk vállalja beltéri matracok egyedi méretre való készítését különböző beltéri anyagokból, nagy színválasztékkal. A matracot bármilyen vastagságú szivaccsal, cipzáras, levehető huzattal el tudjuk készíteni.


Kérdés: Érdeklődnék, hogy vállalják-e díszpárnák áthúzását?

Válasz: Igen, kollégáink párnahuzatok készítésével kapcsolatosan is várják megrendelését. Nálunk, a különböző beltéri párna anyagok széles választékában biztosan megtalálja ízlésének leginkább megfelleőt! A párnahuzatokat levehető, cipzáras változatban készítjük a könnyebb kezelhetőség érdekében. Anyagaink teljes választéka megtekinthető Bemutatótermünkben, a VII. kerület Akácfa utca 41. szám alatt.


Kérdés: Érdeklődnék, hogy esernyő javítást vállalnak-e?

Válasz: Esernyők esetében a megrongálódott textiliát, varrásokat tudjuk cserélni, javítani, illetve az esernyő pálcáját tudjuk kicserélni.


Kérdés: Kültéri fotel garnitúrára szeretnék szivacsokat és huzatokat rendelni. Mit javasolnak, hogyan tegyük időt állóvá?

Válasz: A megfelelő külső anyagon túl, ha a huzat levehető, akkor javasoljuk belső huzat készíttetését is, amely megkönnyíti a használatot.


Kérdés: Sport divíziónk kézilabda méretű pályát határoló labdafogó hálójának javítását vállalják?

Válasz:

 • Igen. Kérjük küldjön fotókat a hálón található sérülésekről.
 • Mennyi sérülés található a hálón? Mekkorák a lyukak?
 • Hevedet is kell javítani vagy csak a hálót?
 • Milyen jellegű háló? Gépi kötésű, csomómentes  PP háló vagy kézi csomózású PE háló?
 • Mekkora pontosan a háló?
 • Be tudják hozni a hálót a szabászatunkra vagy a helyszínen kellene javítani?
 • Milyen határidővel lenne szükségük a javított hálóra?

Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy kerti székre illetve napozóágyra milyen áron készítenek párnát?

Válasz: Néhány kérdés merült fel, amiben a segítségét kérjük, hogy pontos árat tudjunk adni Önnek:

 • Kérjük, küldjön fotót, milyen bútorra készül a párna? (A régi párnáról is kérnénk fotót.)
 • A párnák kéderrel (bevont zsinór-szegéllyel ) készüljenek?
 • Kérem, küldje meg a párnák méreteit, hogy pontos árajánlatot adhassunk Önnek.
 • Ha a honlapunkon szereplő vagy a levélben található párnák közül valamelyikhez hasonló formát szeretne, kérem, válassza ki és jelezze nekünk.

Kérdés: Kültéri székekre párnákat szeretnék rendelni (kb. 70 db-ot). Ha hozok egy mintát, az alapján tudnak hasonlót csinálni?

Válasz: Igen, akár mintarajz alapján is. Lehet íves kiképzéssel, cipzárral, kéderrel (díszítő zsinórral), vagy ahogy szeretné. Javasoljuk az UV–álló és gombaölővel impregnált anyagokat!


Kérdés: Láttam, hogy foglalkoznak öltönyzsákkal. 3 darabot is tudnak készíteni, vagy csak nagyobb mennyiséget?

Válasz: Igen, legyen 3, 30 vagy 300 darab, mi minden mennyiséggel ugyan olyan minőségben foglalkozunk. A ruhazsákot cipzárral ellátva, akár logózva, hímezve is elkészítjük önnek! Javasoljuk, hogy a ruhazsákoknak legyen egy 10 cm oldala is, hogy a nagyobb méretű ruhák is kényelmesen beférjenek.


Kérdés: Üdvözlet! Budai vári borfesztiválos nyakba akasztható pohártartóról szeretnék érdeklődni! Egy ilyen pohártartóval rendelkezünk már most is. Hirdetésüket a neten találtam. Köszönettel!

Válasz: Hasonlót tudunk csinálni Önnek, de ahhoz, hogy pontos munkát tudjunk végezni, szükségünk van egy db pohár mintára, melyet a bemintázás során belepróbálhatunk a tartóba. A logózáshoz mindenképpen küldje el a logó vektorgrafikus változatát.


Kérdés: Oldalkaros napernyőt keresek 3-3-5 méter szélességgel, mozgatható (kerekes) talppal, víz- és UV álló textillel. Tudnak ebben segíteni?

Válasz: Textilklinikánk egyik fő profilja a kerti bútorok, napernyők textilrészeinek, huzatának készítése, javítása. Kész napernyők értékesítésével nem foglalkozunk.


Kérdés: Hintaágy tető vászon cseréhez mindenképp le kell szerelnem a tetőt, vagy tudnak tépőzáras megoldást is csinálni?

Válasz: Igen, tudunk tépőzáras megoldást is, de célszerűbb behozni a tetőt, mert akkor teljesen rá tudjuk feszíteni az anyagot, és úgy rávarrni.


Kérdés: Hintaágy ülő- és háttámla vászoncsere esetén a szét-, és összeszerelést is vállalják?

Válasz: Igen, mert sajnos legtöbb esetben szét kell szedni a hinaágyat, hogy beférjen a varrógép alá. Ezért a teljes szerelést is elvállaljuk ilyenkor.


Kérdés: Hány év garanicát vállalnak hintaágy tetőszövet csereesetén?

Válasz: Az anyagtól függően 1-3 évet vállalunk az anyagra.


Kérdés: A kiállításon láttam, hogy hálós textilénnel is meg tudják csinálni a napozóágyam! Erre mennyi garancia van?

Válasz: A hálós textilének közül mi csak a magas minőségű, tartós fajtákkal dolgozunk. Ezekere az anyagokra 3 év garanciát tudunk adni.


Kérdés: Fedett, kültéri kerti bútorokra szeretnénk ülő/hát párnát. A készítendő anyag-huzat levehető, mosható, illetve vízlepergető tulajdonságú lesz?

Válasz: Több féle anyagból dolgozunk, így vannak vízlepergető, mosható és gombásodás mentes anyagból is. Kérésére - és mi is ezt javasoljuk - levehető, sőt belső huzattal ellátott párnát javasolunk.


Kérdés: Hálósfémszövésű kerti szék ülőrészen lencsényi szakadás javításához fordulhatunk-e Önökhöz?

Válasz: Hálósfémszövésű anyagok javítása nem tartozik fő profilunk közé. Bármilyen egyéb szolgáltatásunkkal szívesen állunk rendelkezésére.


Kérdés: Hintaágy tető vászon készítés esetén mennyi garanciát vállalnak?

Válasz: Munkánkra 6 hónap, az anyagra 1-3 év anyagtól függően.


Kérdés: Kerti bútorunk huzatának, illetve szivacsának javítását vállalják, ha rá van varrva a keretre?

Válasz: Igen, de ilyen esetben a teljes keretet be kellene hozni, hogy mi is rá tudjuk varrni az új huzatot.


Kérdés: Kültéri hintaágy párnájának milyen töltőanyagot javasolnak, hogy ne legyen olyan "lapmatrac" jellegű kényelmetlen?

Válasz: Általában a puha poliészter golyóval (dupla töltettel) szoktuk kényelmessé tenni a hintaágy párnákat.


Kérdés: Nagy kerti napernyő javítását vállalják?

Válasz: Igen, de ha van rá lehetőség kérjük, hozza/küldje be a régi napernyő huzatot vázzal együtt, mert akkor tudjuk pontosan ráalakítani a keretre a huzatot.


Kérdés: 3 db kiszakadt boxzsák megvarrása (150cm) nagyjából mennyi időt venne igénybe?

Válasz: Vállalási határidőnk a leterheltségtől függően 7-14 nap között van, és függ a szakadások méretétől és típusától is. A legjobb, ha be tudja hozni a boxzsák huzatokat.


Kérdés: Érdeklődnék, hogy kempingágy illetve kempingbútor javítását vállalják-e? Ha igen, milyen anyagból?

Válasz: Igen. Ilyen esetben vagy "Európai magas minőségű UV –álló és gombaölővel impregnált, nagyon erős, napellenző ponyvát", vagy a "Európai magas minőségű hálós textilént" javasoljuk.


Kérdés: Napvitorlát szeretnék a tetőteraszra szereltetni! Helyszíni felmérést és szerelést is vállalnak?

Válasz: Jelenleg még a szerelést nem tudjuk elvállalni, csak a napvitorla elkészítését az ön által kért méretben.


Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy van nekem egy nagy plüss elefántom, 123 cm széles. Tudják-e vállalni a tisztítását?

Válasz: Igen, de az ár függ a szennyezettség mértékétől is.


Kérdés: Kerti szék textil háttámlájának kifeszítését vállalják?

Válasz: Igen, kérem, hozza be a széket, szívesen megcsináljuk Önnek!


Kérdés: Gurulós bőrszékek ülésének javítását vállalják?

Válasz: Igen, a bőrszékek ülőfelületének áthúzását általában műbőrből csináljuk!


Kérdés: Nyakba akasztható pálinkáspohár tartó készítést vállalnak úgy, hogy mindegyik külön-külön egyedi feliratozással van ellátva?

Válasz: Igen, ilyen esetben általában a 4 színnyomásos, fotóminőségű nyomtatást alkalmazzuk.


Kérdés: Hegesztett vázú napozóágyra is tudnak tartós texilén huzatot tenni?

Válasz: Igen, de a váztól függően szükséges lehet egy alátámasztó perforált lemez. Így a nagyobb súlyú embereket is elbírja majd.


Kérdés: Napvitorlát szeretnék a falra rögzíteni. Ringlivel javasolják a végén a rögzítést kialakítani?

Válasz: Nem, a ringli helyett inkább füleket javaslunk kialakítani, hogy ne kezdjen az anyag kifesleni az idő múlásával.


Kérdés: Egy orosz/ukrán (BARK) gyártmányú csónakot kellene 2 vagy több helyen befoltozni, mert sajnos az egerek kirágtak! Tudnak segíteni?

Válasz: Igen, kérjük, küldjön fotót, hogy pontosan meg tudjuk ítélni a probléma mértékét.


Kérdés: napvitorlát télen le kell szednem?

Válasz: A textil alapú napvitorlákat mindenképpen le kell szedni, mert a fagy és a hó súlya megkárosíthatja, megnyújthatja az anyagot.


Kérdés: Védőhálót szeretnék a szomszédom felöli kerítésre csináltatni, hogy ne menjen át a labda. Milyen ajánlatuk van?

Válasz: Mindenképpen UV álló gépi csomózású anyagot kell választani. Mi a 4-6 szögletű csomózást javasoljuk. Az ár függ az anyag vastagságtól is.


Kérdés: Meg tudnak javítani olyan hálózsákot, aminek már kilóg a bélése is?

Válasz: Igen, meg tudjuk varrni, a bélést is tudjuk pótolni, cserélni ill. cipzárt is tudunk cserélni benne.


Kérdés: Készítenek olyan ruhazsákot ami rendelkezik némi vízlepergető hatással?

Válasz: Igen. Ruhazsák anyagot használunk olyan esetekben, amikor csak a portól kell védeni a ruhát és vízlepergető, légáteresztő, strapabíró ballonanyagból készítjük, amikor nem csak a pór okozhat kellemetlenséget.


Kérdés: Kivitelezhető az, hogy a ruhazsákok "elejére" a céglogó kerüljön, míg azok hátsó részére a kollégák neve?

Válasz: Igen, megoldható. Ruhazsák készítés során, annak elejére és hátuljára is tudunk grafikai elemeket, logókat elhelyezni.


Kérdés: Vállalják Önök pénztárca cipzár javítását?

Válasz: Pénztárca esetén cipzár cserét tudunk vállalni. A munka átfutási ideje 3-5 nap.


Kérdés: Egy dunlop röplabda szelepét kellene cserélni. Önöknél ez megoldható?

Válasz: Szolgáltató Centrumunk szívesen elvállalja a labda javítását. Fontos, hogy a szelep cseréjét csak a belső cseréjével együtt tudjuk megoldani valamint, hogy csak varrott labdát tudunk javítani.


Kérdés: Nyakba akasztható pálinkás pohártartó kis mennyiségebn is rendelhető? Nekem kb. 20 darabra lenne szükségem.

Válasz: Szívesen elkészítjük Önnek a pálinkás pohártartókat. Természetesen van lehetősége ilyen tétel rendelésére is.


Kérdés: Tudnak vállalni a tornazsámoly javítást abban az esetben is, ha csupán néhány darabról van szó?

Válasz: Természetesen igen. Szívesen megjavítjuk Önöknek a tornazsámolyukat akkor is, ha csupán néhány darabról van szó és abban az esetben is, ha sok zsámoly érintett a "karbantartásban".


Kérdés: Ablakapárnára lenne szükségem. Sajnos úgy alakult, hogy viszonylag gyorsan. Szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő alatt tudnak készíteni?

Válasz: Szolgáltató Centrumunkban standard méretű ablakpárnák készen kaphatóak, azonnal elvihetőek műanyag fóliás alaphuzattal. Ezekre igény szerint levehető, mosható külső huzatot is készítünk, mely kb. 8-10 nap alatt készül el.


Kérdés: Ajtó hangszigetelést szeretnénk rendelni. Azt szeretnénk tudni, hogy a hangszigetelést el tudják-e végezni a helyszínen?

Válasz: Szívesen elkészítjük Önöknek az ajtó hangszigetelést. Fontos, hogy az ajtó utólagos szigetelését csak a műhelyünkben tudjuk elvégezni, így az ajtót minimum egy-két napra be kell szállítania budapesti műhelyünkbe.


Kérdés: Fehér, logózott ruhazsákot szeretnék rendelni. Megközelítően 10 nap múlva lenne rá szükségem. Ez lehet reális? Milyen átfutási idővel tudják elkészíteni?

Válasz: A ruhazsák elkészítésének ideje általában 2-3 hét. Sürgősséggel el tudjuk készíteni úgy, hogy 10 nap múlva Önnél lehessen a ruhazsák. A sürgösségi munka esetén a normál árhoz +25%-ot adunk hozzá.


Kérdés: Kétszemélyes gumimatrac javítására kérnék árajánlatot, melyen 2 nagyon kicsi lyuk van. Arra van-e lehetőségük, hogy valamilyen módon átvizsgálják a matracot, hátha van rajta több lyuk is?  

Válasz: Szívesen megjavítjuk Önnek a kilyukadt matracot. Tudjuk vállalni a javítását is, és annak átvizsgálását is. Kérjük hozza be hozzánk a javítandó matracot és kollégáink az átvizsgálást követően pontos árajánlatot készítenek Önnek a javításra.


Kérdés: Többféle táskát, illetve borítót szeretnénk készíttetni. Ilyeneket Önök tudnak készíteni: számítógép táska, monitor takaró, hangfaltalp táska, hangfal borító?

Válasz: Örömmel elkészítjük Önnek a táskákat, védő borítókat. Pontos méretek és darabszámok megismerése után, pontos árat tudunk Önnek készíteni.


Kérdés: Készítenek Önök egyedi méretű matracot?

Válasz: Igen. Ahhoz, hogy egy ilyen matrachoz ajánlatot tudjunk készíteni a következő adatokra van szükségünk: matrac méretei (hosszúság, szélesség és vastagság), használati terület (kültéri vagy beltéri), levehető vagy fix huzattal kérik, normál vagy kemény szivacsból szeretnék (esetleg egyéb töltetre gondoltak), szín elképzelések.


Kérdés: Épületen belül található lépcsőhöz szeretnénk - gyermekeink védelmében - védőhálót készíttetni. Tudják vállalni?

Válasz: Szívesen elkészítjük Önnek a lépcsőhöz a védőhálót. Amennyiben nem tudja megadni számunkra a pontos méreteket, úgy helyszíni felmérésben is tudunk segíteni. Az anyagra és a munkánkra 1 év garanciát vállalunk.


Kérdés: Kültéri padra szeretnénk egyedi méretű ülőmatracot. Színben fehér, vagy feketére gondoltunk. Szeretnék a lehetséges anyagokkal kapcsolatosan több információt kapni.

Válasz: A kerti, kültéri bútortextiliáklhoz általunk ajánlott anyagok UV állók, vízlepergetők, melyekre 1 év garanciát válalunk. (Várható élettartam 3-5 év.) anyagaink teljes választéka megtekinthető a bemutatótermünkben (VII. kerület, Akácfa utca 41.).


Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy nyugágy áthúzást textilén anyaggal vállalnak-e? A vasszerkezetes nyugágyunk eddig kb. 3 cm-es hevederekkel volt ellátva, amelyek leszakadtak. Arra gondoltunk, hogy egy erős textilén anyaggal talán használhatóvá lehet tenni, mert a szerkezet erős. Vállalnak-e ilyesmit és kb. mennyiért?

Válasz: Szívesen kicseréljük nyugágyán a vásznat. Ahhoz, hogy árajánlatot tudjunk adni kérjük küldjön egy fényképet a nyugágyról és adja meg a méreteket is.


Kérdés: Hintaágy vászon cseréjére lenne szükségem, minél tartósabb vászonból. Gyerekek is használják, ezért lehetőleg sötét, de UV álló színt szeretnék. Valamint ugyan ilyen színűre cserélnénk a tető vásznat is.

Válasz: hintaágy vászon cseréjéhez magas minőségű, UV álló, és gombaölő anyaggal impregnált, nagyon erős anyagokat tudunk ajánlani, amelyekre 3 év garanciát is vállalunk. (Várható élettartam 6-8 év).


Kérdés: Több, 5-ös méretű focilabda belsőre lenne szükségem. Érdeklődnék, hogy forgalmaznak-e ilyesmit? Vidéken lakom, de a környéken sajnos nem tudtam beszerezni.

Válasz: Tájékoztatjuk, hogy labda belsőt nem forgalmazunk, de rendelésre megjavítjuk a labdákat. Mivel jelezte, hogy Ön vidéken lakik, tájékoztatjuk, hogy több vidéki ügyfelünk van, akikkel a kapcsolatot postán tarjuk, tehát a javítást anélkül is meg tudjuk oldani, hogy Önnek Budapestre kellene jönnie.


Kérdés: Ajtó hangszigetelését, kárpitozását el tudják végezni külső helyszínen, vagy nekünk kell helyet biztosítani a munkáhozt?

Válasz: Az kárpitpozandó, szigetelendő ajtókat el tudjuk vinni, és készen hozzuk vissza, így a megrendelőnél nem jelent gondot a munkával járó felfordulás.


Kérdés: Nyugágy áthúzását meg tudják oldani olyan erős anyaggal is, ami egy 100 kg-os embert is elbír és időjárás álló is egyben?

Válasz:  Természetesen megoldható, rendelkezünk ilyen anyaggal is. Amennyiben a nyugágy váza is elbír nagyobb súlyt, az áthúzást érdemes elvégezni.


Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy bárszék ülőrészének áthúzását úgy is tudják-e vállalni, ha nem tudom szétszerelni a székeket.

Válasz: Amennyiben a székek nem szétszerelhetőek, mi megoldjuk a szét- és összeszerelést is.


Kérdés: Új napernyő vászon készítéséhez milyen adatokat szükséges első körben megadnom?

Válasz: Hogy előzetes árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük, adja meg a napernyő méretét (átmérő), és amennyiben lehetséges, küldjön képet a jelenlegi állapotról.


 Kérdés: 190 cm hosszúságúablakpárnára lenne szükségem. El tudják készíteni?

Válasz: Vannak azonnal elvihető, standard méretű ablakpárnáink, a méreteket itt tudja megtekinteni: http://www.szolgaltatocentrum.eu/textilklinika/termekek/kulteri-parna-keszites/ablakparna-keszites. A leghosszabb standard méretű ablakpárna 150 cm hosszú, így az Ön által kért méretet egyedileg tudjuk elkészíteni, vagy 2 db (pl. 1 db 100 cm és 1 db 90 cm hosszúságú) párnát tudunk ajánlani. (Ez utóbbi megoldás a kezelhetőség, tisztítás szempontjából még praktikusabb is lehet, illetve ha sürgős Önnek, azonnal tudjuk biztosítani a párnákat.)


Kérdés: Szeretnék érdeklődni, hogy profi mikulás jelmez készítését is vállalják-e? Ha igen, milyen tartozékok vannak hozzá? Mikorra tudnák elkészíteni?

Válasz: Bármilyen jelmezt elkészítünk az Ön elképzelései szerint, így természetesen mikulás jelmez készítését is vállaljuk. A jelmezhez nadrág, kabát, öv és sapka tartozik. A rendelést 50% előleg befizetése után kb. 1 hónapon belül tudjuk elkészíteni.


Kérdés: Olyan ruhás zsákot keresünk, amely nem tartalmaz fémet (még a zipzár szerkezet sem), és 100 cm hosszú. Tudnak segíteni?

Válasz: Ruhazsák készítéssel kapcsolatosan is örömmel állunk megrendelőink rendelkezésére. A pontos méretek megadását követően a porvédelemre szolgáló ruhazsákot cipzár nélkül, illetve tépőzáras megoldással is el tudjuk készíteni. Kérjük, fáradjon be hozzánk, ahol szakembereink segítenek a szín és a forma kiválasztásában.

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny