Körabrosz készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Körabrosz készítés

Körabroszra van szüksége az elkövetkező esküvőn, ünnepen? Esetleg otthonában, kertjében van kör alakú asztal, amire abroszt szeretne?

Körabrosz készítésKörabrosz készítésKörabrosz készítés

A körasztalok elegáns hangulatát körabrosszal lehet igazán megtartani. Ám, hogy annak esése, stílusa igazán eredeti legyen egy ünnepi esemény alkalmával is, fontos, hogy pontosan szabjuk az anyagot, és megfelelő tartású legyen a textil, amit választunk.

A körabrosznál van lehetőség, hogy a felső és az oldalsó rész más-más anyagból készüljön. Szalonunkban teljes anyagválasztékunkból válogathat!

Körabroszt készítünk hímzéssel vagy akár nyomással is, ha például a most házasodó pár fényképét szeretné rányomatni asztaluk terítőjére.

Körabrosz megrendeléshez kérem, mindenképpen mérje meg az asztal átmérőjét és magasságát, hogy pontos abroszt tudjunk csinálni Önnek!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Körabrosz készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny