Asztalszoknya készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Asztalszoknya készítés

Ünnepi asztalszoknyát szeretne esküvőjére, rendezvényére? Egyedi, minőségi asztalszoknyára vágyik, nem bóvli, távol-keletire? Sorainkat olvasva már közel jár a megoldáshoz!

Asztalszoknya készítés

Vállaljuk asztalszoknyák, székszoknyák, rendezvénydekorációk, textildekorációk készítését. Asztalszoknya rakott, tépőzáras kivitelben, igény szerinti hímzéssel is. Tapasztalt szakembereink a teljesen egyedi elképzeléseket, díszítéseket is meg tudják valósítani Önnek! Asztalszoknyát készítünk kör és táblaasztalokra is.

Esküvőjén a főasztal (és esetlegesen a svédasztal) elengedhetetlen kelléke az asztalszoknya. Különösen praktikus, hogy eltakarja a lábakat, és a menyasszony akár észrevétlenül le is veheti a kényelmetlen ünnepi cipőt.

Az asztalok közül a legfontosabbat egy főasztali bordűr (díszkendő vagy anyagsáv az asztal peremén) teheti ünnepélyesebbé. Mindezek megtervezésében is szívesen segítünk Önnek!

Elasztikus asztalszoknya – a modern, stílusos rendezvények kelléke!
Ha Ön igazán kreatív vizuális arculatot szeretne rendezvényének kölcsönözni, ajánljuk az egyedi megjelenésű elasztikus anyagból készült asztal és székszoknyákat. A színek tetszőlegesen kombinálhatók, nem mindennapi megjelenést biztosítva kerti bútorainak.
Elasztikus asztalszoknya készítésKimondottan modern hatású, extravagáns ünnepi "köntös"...

A színeket kombinálva még jobban megfűszerezzük a simulós, feszes vonalakat. Illetve, ha teljesen letisztult, minimalista stílust szeretnénk, akkor az asztalszoknya és a terítő felület akár egyszínű anyagból is készülhet, így nem lesz egy csepp törés sem az egységességben.

Promóciós, logózott asztalszoknya – egyedi ötlet alapján is!
Asztalszoknya nem csak a rendezvény hangulatát tudja megadni, hanem reklámfelületként is kiváló, a nagy felülete miatt. A promóciós asztalszoknya készülhet hagyományos, elasztikus vagy akár ezek keverésével is! Egyedi kívánságokat is szívesen teljesítünk, keressen meg bátran bennünket, igyekszünk megoldást találni az elképzelésére.

Küldjön képet, logót vagy bármilyen (akár furcsa) ötlete támad, írjon e-mailt, vagy kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!Asztalszoknya készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny