Bútorhuzat méretre készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Bútorhuzat méretre készítés

Bútorhuzat, bútorvédő huzat méretre készítés. És többé nem gond a vörösbor, a kisállat, bútorainak nem árthatnak! A bútorhuzat könnyen levehető, és mosható.

Elhasználódott régi bútora kárpitja? Vagy nem illik a színe az új lakásba, és drága lenne újra kárpitoztatni? Olcsóbb, praktikusabb megoldást keres? Mi tudunk rá megoldást!

A megoldás a bútor méretére készített bútorhuzat!

A bútorhuzat készítés új lehetőséget nyit a modern szobabelső kialakítása terén.
A profi bútorhuzat:

  • nem csúszik el
  • levehető és mosható
  • változatos típusú és színű – színkombinációjú anyagból készíthető

Ha nem teszünk semmit bútoraink állagának megóvása érdekében, az évek során kárpitjuk elkoszolódik, kifényesedik a zsírtól, és rosszabb esetben fel is feslik a jobban igénybe vett részeken. Ha van háziállat a családban, az elhasználódás üteme fokozódik, kedvencünk különösen esős időben hagyja ott nyomát a drága bútoron. Hogy megelőzze bútorai idő előtti elhasználódását, készíttessen bútoraira bútorhuzatot, védőhuzatot! A bútorhuzat könnyen levehető, mosható, így a bútorunknak cserélhető, és ellenálló felülete lesz, és nem az eredeti kárpit használódik.  Nem okoz gondot a kilöttyenő kávé, vörösbor, a nyalókát, vagy csokit majszoló lurkó, nem csúfítják el a bútora kárpitját évek múltán foltok. A cica sem szaggatja ki a kárpitot a körmeivel, és a kutya sem rágja meg a szövet szélét. Bútora évek után is megőrzi állagát, minőségét, megtartva a környezete higiéniai érzetét.

Bútorhuzat készítés

Bútorhuzat, mint dekoráció:
A bútorhuzat nem csupán a bútorvédelem eszköze lehet, nagyszerű szoba-dekorációs elem. Ha az új környezet más, mint amihez a bútort anno kiválasztották, nem kell a régi, megszokott, és kényelmes bútorunkat újra cserélni, elég, ha az új környezethez passzoló bútorhuzatot készíttetünk bútorainkra, és máris meg van oldva a szoba harmóniája, és persze bútoraink védelme is az elhasználódás ellen. Egy szép, igényes bútorhuzat komoly felületet mutat, igencsak hatásos dekorációs elem. Nagyszerűen kombinálható vele a szobabelső kisugárzása.

Bútorhuzat, mint dekoráció 1.
Bútorhuzat készítés

Bútorhuzat, mint dekoráció
2.
Bútorhuzat készítés

Bútorhuzat, mint dekoráció 3.
Bútorhuzat készítés

Székhuzat készítés:
Külön kiemelnénk a székhuzatokat, hiszen nincs rendezvény elegáns székhuzat nélkül! A rendezvény jellegének, hangulatának megfelelő székhuzatok elkészítését vállaljuk, akár vízlepergető anyagból is. A székhuzathoz passzoló asztalterítő, de akár függöny készítését is ránk bízhatja, a különféle textileket egymással harmonizáló kivitelben készítjük el.
székhuzat készítés

Promóciós székhuzat készítés:
Egy rendezvényen a székhuzat alapvetően azt a célt szolgálja, hogy a székkárpitot óvjuk a különböző szennyeződésektől, sérülésektől. De lehet ezt úgy is tenni, hogy közben más célokat is kiszolgálunk. Ilyen megnövelt funkciójú székhuzat a promóciós székhuzat. A promóciós székhuzat az alapfunkcióján túl, magán hordozhatja cégének logóját, webcímét, szlogenjét, az adott rendezvény mottóját, üzenetét, de lehet rajta lakodalmi jókívánság is. A lehetőségeknek csupán fantáziája szab határt!

székhuzat készítés

A székhuzat jellemzői:
A levehető vászon székhuzat erős anyagból, szivacsos ülőrésszel készül. Tépőzáras rögzítésű, így a szivacs könnyen kiemelhető a huzatból, tisztítása egyszerű. 40 fokon mosógépben mosható. Készülhet UV álló, vízlepergető, könnyen tisztítható textilből is, ha a rendezvény olyan kerthelyiségben lesz, ami nem fedett, vagy éttermekben ahol fontos a könnyű tisztíthatóság, hiszen ez a huzatanyag egy nedves ronggyal áttörölhető, és máris tiszta. A vízlepergető anyagból készült székhuzatot ajánljuk éttermek kerthelyiségébe, romkocsmákba, szórakozóhelyekre, nyitott teraszokra. A párnákhoz, székhuzatokhoz igény szerint színben harmonizáló asztalterítő, és egyéb lakástextil készítését is vállaljuk. A huzat többféle színben és mintával rendelhető, a cég arculati elemeivel ellátható. Hétvégén is várjuk szeretettel!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól, hiszen minden bútorra másmilyen méretű, anyagú huzatot készítünk ügyfeleinknek!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny