Bútortakaró készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Bútortakaró készítés

Elkoptak, elhasználódtak kényelmes bútorai? Vagy csak megóvná őket a cica körmétől? Készíttessen rájuk bútortakarót! A bútortakaró megvédi bútorait!

A mindennapi használat megviseli bútorainkat. Az ülőfelület idővel megkopik, a szövet az erősen terhelt részeken felfeslik, és a karfákon végigkönyökölt tévézések is nyomot hagynak rajtuk.

bútortakaró készítés
A bútortakaró használatával elkerülhetjük kedvenc bútoraink idő előtti elhasználódását, megóvhatjuk a tűhegyes cicakörmöktől, kutyaszőrtől, kilöttyenő vörösbortól, zsíros kifényesedéstől, egyéb szennyeződésektől. A bútortakaró pántokkal, hevederrel, vagy akár tépőzárral egyszerűen rögzíthető a bútoron, és ugyanígy könnyen levehető, mosható. Ezáltal kedvenc bútorunk kap egy cserélhető felületet, nem az eredeti szövete használódik. A bútortakaró akkor is megoldás, ha az új szoba, vagy a szoba új festése nem passzol kedvenc kényelmes bútorunk színéhez. A megoldás: az új színekkel harmonizáló színű bútortakaró.

Textilklinika részlegünk vállalja bútortakarók készítését egyedileg az Ön bútorára méretezve!

Bútortakaró készítés

A bútortakaró készítésekor figyelembe vesszük jelenlegi bútorának anyagát. Olyan anyagot kell választanunk, ami nem fog csúszkálni, és stabil ellentartást biztosít hátunknak. A bútortakaró készülhet pamutból, de egy elegáns nappaliban, hálószobában akár selyemből is.

Ha nem csak egy egyszerű takaró felületet szeretne, hanem a kényelmet is növelné, akkor szívesen készítünk önnek több rétegű, bélelt, elegánsan varrott bútortakarót is! A bútortakaró lehet 2 oldalú is teljesen más színben, így ha szeretné, hogy télen-nyáron más-más hangulat legyen nappalijában, akkor egy mozdulattal megfordítva ezt is megteheti!

Bútortakaró készítés

Az elkészült bútortakaró mintájára tudunk a jövőben önnek más színű, anyagú bútortakarót is készíteni, így kedve szerint cserélheti azokat, hangulattól, alkalomtól függően. A bútortakaró anyagából, vagy azzal harmonizáló színű anyagokból készíthetünk egyéb lakástextileket is, így megteremtve a szoba belső hangulatát. A szoba összes textil tartozéka lehet egymással színben harmonizáló, a sötétítő függöny, az asztalterítő, az ágy, a székhuzatok, és egyéb díszítő textilek is.

Igény szerint hozott anyagból is dolgozunk.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny