Műfűvel bevont kerti design kanapé

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Műfűvel bevont kerti design kanapé

Egyedi kerti garnitúrára vágyik? Kényelmes kanapéra, ami illik a kertbe az árnyas fák közé a zöld pázsitra, és ráadásul még könnyen is mozgatható? Megtalálta, amit keresett!

Cégünk, a Belvárosi Textilklinika új terméke a mobilizált – gurulós – kerti kanapé, melyet kellemes tapintású műfűvel kárpitoztunk, az elején, és körben az oldalán művirág díszítéssel. Igazi extravagáns, kertbe illő bútordarab, ami annyira fotogén, hogy kizárt, hogy a barátai ne cuppanjanak rá! Jó hangulatú kerti partikhoz, baráti fotózgatáshoz kitűnő hangulati elem!

Kerti műfű design kanapé

A kanapé kimondottan kerti használatra készül, speciális szivacspárnákkal, ami méretre szabott műfű szőnyeggel van bevonva. Ennek köszönhetően nem árt neki, ha megázik, a könnyűszerkezetű felépítése miatt hamar megszárad. A kanapé minőségi, gumival bevont gurulós lábakon áll, könnyen mozgatható még a süppedős fűben is. A kartámaszai oldalt kiszélesednek, amelyben mindkét oldalon 1-1 virágláda kapott helyet. A virágládákat beültetve igazi kis paradicsomi pihenőhelyet varázsolhat magának a kertben!

Termék specifikációk:

Méretei: magasság – szélesség - mélység
Tömege/súlya:
Tisztítása: slaggal
Ára:

A termék szabadalmi bejelentés alatt áll!                   

   
   


Egyedileg készített termékről van szó, így arra is van lehetősége, hogy Ön határozza meg a kanapé főbb méreteit. Extra kívánságait, ötleteit is – ha ez lehetséges – teljesítjük. A kerti műfű design kanapét megrendelheti, igényeit egyeztetheti ügyfélszolgálatunkkal, ahol esetleges kérdéseire is igyekszünk választ adni. Várjuk megrendelését!

Műfűvel bevont kerti design kanapé - Textilklinika - Szolgáltató Centrum

Amiért érdemes cégünket választani:

Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny