Rattan bútor javítás hálós textilén cserével

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Rattan bútor javítás hálós textilén cserével

Elpattantak, elkoptak rattan bútorának szálai? Megkedvelte, és nem szívesen válna meg tőle?
Ne keseredjen el, van megoldás!
Cégünk vállalja rattan bútorok javítását a sérült rattan fonat hálós textilénre cserélésével!

FONTOS, EZÉRT KÜLÖN KIEMELJÜK!

A MEGBOMLOTT, SÉRÜLT RATTANFONAT JAVÍTÁSÁT NEM, CSAK A CSERÉJÉT VÁLLALJUK A JÓVAL TARTÓSABB HÁLÓS TEXTILÉNRE!

A sérült rattanfonat javítása többnyire értelmetlen dolog, ha egyszer valahol elpattant egy szál, a többi helyen is várható, ezért nem célszerű foglalkozni vele. Az anyag így mutatja meg, hogy elöregedett. Ha sérülés miatt bomlik meg a rattanfonat, elvileg más lenne a helyzet, azonban ilyenkor is a tartósabb hálós textilénre való csere a célszerű megoldás. Erre a megoldásra alakítottuk ki a javító hátterünket, erre tudunk garanciát vállalni. A régi fonat mókolására nem, ezért nem is vállaljuk.

Rattan bútor javítás

rattan szék áthúzása felújítása

A rattan bútorok esetében leggyakoribb probléma, hogy az ülőrészre vagy a háttámlára feszített rattan fonat szálai idővel megrepedeznek, eltörnek. Mivel a fonat általában élesen a támlára van hajtva, az éles meghajtásnál az erőhatások miatt a szálak eltörnek, a fonat elveszti tartását, a bútor használhatatlanná válik. A kiszálasodott részből kiálló szúrós szálak beleakadhatnak a ruhánkba, könnyen kiszakíthatják azt, arról nem is beszélve, milyen kellemetlenné válik szúrós garnitúránk.

Mivel a rattan szálakat nem könnyű megfelelően javítani, és arra sincs garancia, hogy nem fog újra eltörni a pótolt szál, ezért cégünk újító ötlettel orvosolja ezt a problémát:

Rattan bútor javítás normál vagy hálós textilénnel!

A hálós textilén előnye, hogy jóval tartósabb a rattan fonatnál, és könnyen cserélhető. Rendkívül strapabíró anyag, uv-álló, ellenáll az erős napsütésnek, és a szélsőséges időjárási viszonyoknak. További előnye, hogy a cseréhez széles színskálájú anyagválaszték áll a rendelkezésre.

FIGYELEM!

Nem minden esetben alkalmas a megoldásunk! Pl. egy antik hatású bútorhoz a modern hálós textilén stílusban nem passzol. Vannak olyan ülőgarnitúrák is, melyek esetében a rattan fonat speciális módon van a bútorhoz rögzítve, és a ringlin átfutó kötélzetet nincs mihez rögzíteni. Egyéb esetekben is elképzelhető, hogy megoldásunk nem lenne tökéletes, ezért mielőtt behozná hozzánk rattan bútorát javításra, előtte telefonon mindenképpen érdeklődjön! Kérjük, fotózza le a javítandó bútort, küldje el a képeket e-mail címünkre, hogy kollégánk az információk ismeretében korrekt tájékoztatást tudjon nyújtani a lehetőségekről.

Munkáinkra 3 év garanciát vállalunk!

rattan szél felújítása hálós textilénre


kerti szék áthúzás rattan hálós textilén


Duplaszálas hálós textilén 

Rattan bútor javítás

 

Egyszálas hálós textilén:

hálós textilénKérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny