Rattan bútor javítás hálós textilén cserével

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Rattan bútor javítás hálós textilén cserével

Elpattantak, elkoptak rattan vagy kovácsoltvas bútorának szálai? Megkedvelte, és nem szívesen válna meg tőle?
Ne keseredjen el, van megoldás!
Cégünk vállalja rattan és kovácsoltvas bútorok javítását a sérült rattan fonat hálós textilénre cserélésével!

FONTOS, EZÉRT KÜLÖN KIEMELJÜK!

A MEGBOMLOTT, SÉRÜLT RATTANFONAT JAV͍TÁSÁT NEM, CSAK A CSERÉJÉT VÁLLALJUK A JÓVAL TARTÓsABB HÁLÓS TEXTILÉNRE!

A sérült rattanfonat javítása többnyire értelmetlen dolog, ha egyszer valahol elpattant egy szál, a többi helyen is várható, ezért nem célszerű foglalkozni vele. Az anyag így mutatja meg, hogy elöregedett. Ha sérülés miatt bomlik meg a rattanfonat, elvileg más lenne a helyzet, azonban ilyenkor is a tartósabb hálós textilénre való csere a célszerű megoldás. Erre a megoldásra alakítottuk ki a javító hátterünket, erre tudunk garanciát vállalni. A régi fonat mókolására nem, ezért nem is vállaljuk.

Rattan bútor javítás

rattan szék áthúzása felújítása

A rattan bútorok esetében leggyakoribb probléma, hogy az ülőrészre vagy a háttámlára feszített rattan fonat szálai idővel megrepedeznek, eltörnek. Mivel a fonat általában élesen a támlára van hajtva, az éles meghajtásnál az erőhatások miatt a szálak eltörnek, a fonat elveszti tartását, a bútor használhatatlanná válik. A kiszálasodott részből kiálló szúrós szálak beleakadhatnak a ruhánkba, könnyen kiszakíthatják azt, arról nem is beszélve, milyen kellemetlenné válik szúrós garnitúránk.

Mivel a rattan szálakat nem könnyű megfelelően javítani, és arra sincs garancia, hogy nem fog újra eltörni a pótolt szál, ezért cégünk újító ötlettel orvosolja ezt a problémát:

Kovácsoltvas szék javítás hálós textilénnel!

Kovácsoltvas szék javítás, rattan szék textilcsere

 

A hálós textilén előnye, hogy jóval tartósabb a rattan fonatnál, és könnyen cserélhető. Rendkívül strapabíró anyag, uv-álló, ellenáll az erős napsütésnek, és a szélsőséges időjárási viszonyoknak. További előnye, hogy a cseréhez széles színskálájú anyagválaszték áll a rendelkezésre.

FIGYELEM!

Nem minden esetben alkalmas a megoldásunk! Pl. egy antik hatású bútorhoz a modern hálós textilén stílusban nem passzol. Vannak olyan ülőgarnitúrák is, melyek esetében a rattan fonat speciális módon van a bútorhoz rögzítve, és a ringlin átfutó kötélzetet nincs mihez rögzíteni. Egyéb esetekben is elképzelhető, hogy megoldásunk nem lenne tökéletes, ezért mielőtt behozná hozzánk rattan bútorát javításra, előtte telefonon mindenképpen érdeklődjön! Kérjük, fotózza le a javítandó bútort, küldje el a képeket e-mail címünkre, hogy kollégánk az információk ismeretében korrekt tájékoztatást tudjon nyújtani a lehetőségekről.

Munkáinkra 3 év garanciát vállalunk!

rattan szél felújítása hálós textilénre


kerti szék áthúzás rattan hálós textilén


Tekintse meg egyszálas (HT1) és duplaszálas (HT2) hálós textilén anyagainkat: 

Rattan bútor javításKérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny