Beltéri matrac, párna készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Beltéri matrac, párna készítés

Matrac, matrachuzat készítés gyerekszobába, játszóházba, óvodába - párnázott játszósarok, párnaszoba, élvédő, oszlopvédő szivacs készítés - víztaszító védőhuzat matracra, párnára, bútorokra

Óvodai műbőr matrac

Vállaljuk beltéri és kültéri játszóházak, komplett játszóhelyiségek „kipárnázását”, párnák méretre készítését. Védőhuzatok készítését matracokra, ülőpárnákra, gyerekszobába, játszóházba, óvodába. A veszélyes felületeket párnával borítjuk, hogy a lurkók nehogy játék közben megsérüljenek. Kompletten kibéleljük a játszóhelyiséget, az önfeledt játék érdekében! Trendi, vidám színekkel, harmonikus belteret varázsolunk párnák, és lakástextilek segítségével.

Kihajtható matrac gyerekszobába

Matrachuzat készítés: Az általunk készített matrachuzatok könnyen levehetők, könnyen kezelhetők, moshatók. Hatékonyan védik meg a matracokat a különböző szennyeződésektől. A matrachuzat anyaga igény szerint lehet, pamut, frottír, vászon, de készülhet vízlepergető anyagból is. Ez utóbbit javasoljuk közegészségügyi, és szociális intézményeknek is. A vízlepergető anyagból készült matrachuzat nem csak a portól védi meg a matracokat, védi a nedvességtől, foltosodástól, és az ebből fakadó penészesedéstől is, megnöveli a matrac élettartamát. A vízlepergető matracvédő huzatainkat nem csupán játszóházak, óvodák részére ajánljuk, kórházak, nyugdíjas otthonok, és hajléktalan szállók részére is tökéletes megoldás.

Óvodai matrac műbőrből

Matrac felújítás: Nem is gondolnánk, hogy a foltos, igencsak viseltesnek tűnő matrac, viszonylag egyszerűen újjá varázsolható. Csak egy méretre szabott vidám színű, vagy figurás matracvédő huzat kell hozzá, és máris új eleme van a szobának! Régebbi matracát tehát, aminek semmi baja nincsen, ne dobja ki, mi elkészítjük rá a huzatot, és teljesen újjá varázsolhatja vele a gyerekszobát, vagy a hálószobáját.

Párnázott pihenőszoba, párnaszoba: Vállaljuk komplett helyiségek játszószobák párnával borítását a kívánt méretben, és magasságig. A szoba egyéb kiszögelléseit is boríthatjuk formázott párnákkal, szivacsokkal, így készítünk élvédő, oszlopvédő szivacsokat, melyeket a helyszínen akár rögzítünk is.

Belső tér harmonizálása: Játszóházakban, ha kikopott a matrachuzat, nem kell újat vásárolni, készíttessen rá vidám, színben harmonizáló huzatot. Külön ajánlatunk a különböző textilek harmonizálása, ami azt jelenti, hogy nem csak a matracok, de az ülőpárnák, díszpárnák, asztalterítő, függöny, és akár a babzsákok is színben harmonizálnak, amivel a helyiség belső tere harmonikus, és egységes lesz.

Óvodai műbőr matrac

További szolgáltatásaink: Bármilyen huzat, textília, ülőpárna, díszpárna, vagy asztalterítő hímzését, feliratozását, logózását is vállaljuk. Óvodákba, ha igény van rá, hímzéssel együtt is el tudjuk készíteni a megrendelt termékeket. Összetettebb feladatok esetén helyszíni felmérést, kiszállást is kérhet, telefonos egyeztetéssel. Ön megálmodja, mi elkészítjük Önnek! Matracok, ágyak, ágybetétek tisztítása, kárpittisztítás, foltkezelés, atka és allergénmentesítés.

 

Székpárna készítés

Vízlepergető matrachuzat készítés, javítás - matracra, ágybetétre, kezelőpárnára - egészségügyi és szociális intézmények, sportkomplexumok részére kedvezménnyel! Vállaljuk kórházak, rendelőintézetek, sportkomplexumok, nyugdíjas otthonok, szociális otthonok, hajléktalan szállók, részére különböző kezelőpárnák, matracok huzatainak javítását, cseréjét, nagy tételben akár kedvezménnyel is! Bizony nem ritka, hogy szivacsos matracok, ágybetétek, ülőpárnák szennyeződés, nedvesség hatásának vannak kitéve. Gondoljunk csak a kórházakra, nyugdíjas otthonokra, vagy épp a hajléktalan szállókra. A szivacs, jellegéből adódóan könnyen magába szívja a nedvességet, szagokat, ami azután nehezen távolítható el. Egy bizonyos szint után nem marad más, mint a matrac komplett cseréje. Erre a problémára megoldás a vízlepergető huzat, melyet méretre készítünk matracra, ágybetétre, ülőpárnára, kezelőpárnára, és szükség szerinti párnázott részekre egyaránt. Az általunk felhasznált huzatanyag vízlepergető hatású, antisztatikus, és bőrbarát. Megakadályozza a szivacs szennyeződését, elhasználódását, megvédi a nedvességtől, penésztől, a szivacs szagmentes marad. Lehet bármilyen formájú a kezelőpárna, pontosan a méretére szabjuk a huzatanyagot.

 

Vízlepergető műbőr matrac

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny