Kültéri fejpárna hevederes rögzítéssel

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Kültéri fejpárna hevederes rögzítéssel

A kerti garnitúrák, padok - legyen az fa, vagy rattan kerti garnitúra - nem készülnek olyan kényelmesre, mint a szobai bútorok, de van lehetőség a kicsit kényelmetlen kerti bútorok kényelmi szintjének „felturbózására”. A bútorok méretéhez igazodó kültéri párnákkal egy egész más szintre emelhető a kerti időtöltés, ahol eddig a pad, vagy szék nyomott, ott most pihe-puha párna vesz körül.

A Belvárosi Textilklinika legújabb terméke a kültéri bútor felső peremére rögzíthető fejpárna, ami hátradőlve kényelmes ejtőzést tesz lehetővé, miközben a nyak, és a fej számára kényelmes alátámasztást biztosít. A felhelyezése rém egyszerű, csupán rá kell húzni a szék háttámlájára, és máris élmény lesz hátradőlni az eddig kicsit „fapados” székben.

Kültéri bútor fejpárna Kültéri bútor fejpárna


A fejpárna kivitelezése a megrendelő egyéni igényei szerint történik, választható a párna formája, töltete, színe, és az anyaga is felhasználástól, a bútor színétől, anyagától, a környezet színeitől és más, egyedi szempontoktól függően. Ha csak abban biztos, hogy kényelmes párnákat szeretne, de abban már nem, hogy milyen formájú, színű, huzatú legyen, hívjon bennünket, kérjen tanácsot ügyfélszolgálatunkon, ahol textilipari szakemberek segítenek Önnek kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást.

Teljesen egyedi kültéri párna, fejpárna méretre készítés akár a hozzávaló takarókkal együtt. Igény szerint elkészítjük Önnek a komplett színben harmonizáló kültéri szettet, ami magába foglalja az összes kültéri textíliát. Színben harmonizáló szett - párna, párnahuzat, matrac, matrachuzat, takaró és asztalterítő az egységes vizuális hatás megteremtése – és persze a kényelme érdekében.

Kültéri fejpárna hevederes rögzítéssel - Textilklinika - Szolgáltató Centrum

Amiért érdemes cégünket választani:

Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Anyagmintáinkat tekintse meg megújult weboldalunkon!

Kifutó anyagink:Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny