Sörpad párna készítés, kölcsönzés, céglogózás

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Sörpad párna készítés, kölcsönzés, céglogózás

Sörpad, kerti pad párna készítés egyedi formára, méretre is!
Sörpad párna kölcsönzés, feliratozás, céglogózás - promóciós sörpad párna.

Sörgyárak, fesztivál, és rendezvényszervező cégek, vendéglátó terasz üzemeltetők figyelmébe! Szabadtéri rendezvényekre, sörsátorokba, vendéglő teraszokra ajánljuk sörpad párnáinkat, amelyek a vendégek magasabb szintű kényelmét szolgálják.

sörpad párna készítés, sörpad párna bérlés, sörpad párna kölcsöznzés

Sörpad párna készítés szabvány méretben (2x25/220), és egyedi méretekben is! Sörpad párna kölcsönzés cégek részére akár háztól házig való szállítással is!

Sörpad párna készítés

Sörpad párnák készítését akár nagy tételben is vállaljuk, normál szabvány méretben, de egyedi méretekben is! Lehet egyedi fa ülőgarnitúrája, kerti padja, a párnát pontosan az ülőfelület formájára, és méretére alakítjuk ki.
A sörpad párna, kerti párna többféle színben, vastagságban, és mintázattal rendelhető, huzatanyaga jó minőségű kültéri textil, amely Uv-álló, és kiváló színtartással rendelkezik. A sörpad párna tépőzáras pántokkal rögzíthető az ülőfelületre. A huzatanyag készülhet vízlepergető anyagból is, a felhasználási területtől függően. A sörpad párna vastagságának köszönhetően nem érezni a fa keménységét, egyenetlenségeket, hosszabb távon is kényelmes ülést biztosít.

sörpad párna készítés, sörpad párna kölcsönzés  sörpad párna készítés, sörpad párna kölcsönzés

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Sörpad párna kölcsönzés, bérlés

Ha Önnek, vagy cégének ritkábban vannak rendezvényei, vagy nincs lehetősége a tárolásra, nem kell a sörpad párnákat megvenni, kölcsönözni is lehet. Különösen, ha a sörpadokat is kölcsönzi, miért venne rá párnákat?  Nálunk akár egy napra is tetszőleges számban kölcsönözhet sörpad párnát, így egy alkalommal sem kell lemondani a párnák által nyújtott kényelemről. Szabványméretű sörpad párnákat tudunk kölcsönözni akár nagy tételben is, jelenleg bordó, és kék színben. Igény szerint a sörpad párnákat kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, majd annak végeztével elszállítjuk. A kölcsönzés feltételeiről kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

sörpad párna készítés, sörpad párna kölcsönzés, sörpad párna bérlés sörpad párna készítés, sörpad párna kölcsönzés, sörpad párna bérlés


Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Sörpad párna bérlés menete

1., Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (1) 478-0000 vagy e-mailben info@szolgaltatocentrum.eu

2., Egyeztesse kollégánkkal, hogy mikor, hány napra, hány darab sörpadpárnát szeretne bérelni, kölcsönözni, hogy kéri-e cégünk kiszállítási szolgáltatását, vagy a sörpad párnák szállításáról (a rendezvényre, majd pedig vissza hozzánk) Ön gondoskodik.

3., Elkészítjük a bérleti szerződést, melyet elküldünk Önnek. 

4., A bérleti szerződés aláírása, a kauciós összeg valamint a bérleti díj, továbbá a szállítási díj (amennyiben kérték a kiszállítást) megfizetése után a párnákat kiszállítjuk Önnek, vagy az előzetesen egyeztetett időpontban azokat átvehetik a Budapest VII., Akácfa utca 41. szám alatti raktárunkban.

5., A rendezvény lezárulását követően, amint a sörpad párnákat kollégáink hiánytalanul és sérülésmentes állapotban átvették, visszatérítjük Önöknek a kauciós összeget.

A sörpad párna bérlés pontos részleteit a bérleti szerződés tartalmazza.

Sörpad párna feliratozás, logózás – promóciós sörpad párna

Elsősorban cégek, sörgyárak, vendéglátóipari létesítmények számára vállaljuk sörpad párnák feliratozását, céglogózását promóciós céllal. Önkormányzatok részére, valamint nagyobb tétel esetén mennyiségi kedvezményt nyújtunk!

Sörpad párna készítés, kölcsönzés, bérlés, céglogózás - Textilklinika

Kifutó anyagaink:


 

Kültéri matrac anyagok (1m nagyobb):

120 cm vízálló, UV-álló:

uv álló kültéri párna anyag

 

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny