Babzsákfotel, babzsák puff, babzsák bútor készítés, utántöltés, javítás

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Babzsákfotel, babzsák puff, babzsák bútor készítés, utántöltés, javítás

Babzsák, babzsákfotel, babzsák bútor, babzsák puff készítés utántöltés, javítás.
Babzsákfotel, babzsák puff készítés egyedi kivitelben, színben, és méretben!

Igen sokrétű a babzsák felhasználási  helye, de tulajdonképpen egy igazi bútordarabról beszélünk. Miért ajánljuk a babzsákot? A babzsákokban sokkal kényelmesebben el lehet helyezkedni, mint egy fotelben, felveszi a testünk formáját, így biztosítja a tökéletes ellazulást és relaxálást. ElképesztÅ‘ az a stabilitás, amit akkor érzünk, amikor belehuppanunk! Könnyű az egész, és mégis egy betonoszlop stabilitásával, de egy lágy, meleg vizű tó ölelésével fogad bennünket. Aki ült már babzsákfotelben, az tudhatja: ennél kényelmesebb bútordarab aligha létezik a földön! Gyermekeknél biztonságos, nincs éle, széle, amibe a gyermek megüthetné magát. Teljesen körülölel, körülvesz, felveszi a testünk, sÅ‘t az aktuális üléspozíciónk formáját, amire egyetlen bútor sem képes! Sokkal jobb, mint egy vízágy, pedig azt is valami hasonló koncepciós elv mentén alkották meg anno.

Babzsák fotel, puff készítés, utántöltés

Babzsákfotelek készítése:
A babzsákfotel töltete polisztirol gyöngy, ami az igazi kényelmet nyújtja. A külsÅ‘ huzat többféle anyagból is készülhet erÅ‘s, tartós, strapabíró anyagból (szövet, textilbÅ‘r, bÅ‘r, velúr, vízlepergetÅ‘ anyag pl. teraszra). Dupla huzatos variáció esetén a belsÅ‘ huzat anyaga 100% erÅ‘s pamutvászonból készül. Színben és formában bármit választhat, egyedi igények, elképzelések alapján is elkészítjük, amit Ön megálmodott. Abban biztos lehet, hogy a nálunk készített babzsákok kiváló minÅ‘ségű alapanyagokból, a tervezett rendeltetési célnak megfelelÅ‘ kivitelben készülnek – beltéri, kültéri, vízlepergetÅ‘ stb. kivitelben.   Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!
           Babzsák készítés, utántöltés, tisztítás           Babzsák készítés, utántöltés, tisztítás

Felhasználási területek:
A szobában, a nappaliban, a tévé elÅ‘tt nincs is jobb egy babzsákfotelnél! De remek kikapcsolódást nyújt a vízlepergetÅ‘s változat a kertben, vagy filagóriában, használható kiállításon, rendezvényeken, könyvtárakban, óvodákban, tornateremben, játszóházakban, vendéglátó teraszra, strandra. Szinte bárhova, ahol a kényelem fontos! Babzsákfotellel, puffal a kényelem nem luxus, hanem alapvetés! A babzsákfotelek huzatanyaga erÅ‘s – különösen a szabadtéri felhasználásra tervezett változat - súrlódásálló, vízlepergetÅ‘ anyagból készül, ellenálló a különbözÅ‘ behatásokra, UV és vízálló.

                 Babzsákfotel készítés, utántöltés, tisztítás      Babzsákfotel készítés, utántöltés, tisztítás
Babzsákfotel javítás:
A babzsákok különösen erős anyagból készülnek, de semmi nem tart örökké! Bizony előfordulhat, hogy a varrat meglazul, a huzatanyag kinyílik, vagy sziesztázás közben véletlenül kiégetjük, esetleg más baleset éri a babzsákfotel huzatanyagát. Óhatatlanul megindul ilyenkor a töltőanyag kifelé, ha nem teszünk valamit ellene, babzsákfotelünk szétfolyik! Ilyenkor az elfolyt töltőanyagot pótolni kell, és el kell hárítani a szivárgást.

 Babzsák töltÅ‘anyag

Otthoni eszközökkel szinte képtelenség a babzsákot az eredeti töltöttségi szint megtartása mellett megvarrni, sokan nem is vállalják. Mi igen. Ha elszakadt, ha kiégett, ha a varrás engedett el, megerősítjük a varrást, befoltozzuk a kiégett részeket, és a szakadást is eltűntetjük kedvenc sziesztázó bútorából. Babzsákfotel stoppolás, huzatcsere. Bármilyen problémája is legyen, szakszerűen megjavítjuk, jobb lesz a babzsákfotele, mint újkorában!

Babzsákfotel, babzsák puff tisztítás
:
Mivel babzsákfotelünk a legkedveltebb sziesztázó helyünk, sok idÅ‘t töltünk benne, sokfélét csinálhatunk benne. Például iszogathatunk a haverokkal, és például vörösbort, aminek eltávolítása köztudottan nem egyszerű dolog. De kávézhatunk is, dettó… A tisztítás mindenképpen nehézkes dolog. Pláne, hogy a huzat, ami beszennyezÅ‘dött, pármillió gyöngyöcskét tartalmaz… Nem egyszerű feladat, némi szaktudást, és tapasztalatot igényel, ezért vállaljuk mi!  Babzsák tisztítás, babzsákfotelek huzatának tisztítása, vegytisztítása, folttisztítás, folteltávolítás töltÅ‘anyag tisztítás, fertÅ‘tlenítés.

Babzsákfotel, babzsák puff utántöltés:
A használat során a polisztirol töltÅ‘anyag némileg összenyomódik, zsugorodik. Ilyenkor a babzsák tömöttsége lazul, a bútor veszít a kényelmi értékébÅ‘l. A szakadás esetén elfolyt töltÅ‘anyagot is pótolni kell, de emiatt Ne fájjon a feje! A hiányzó töltÅ‘anyagot utántöltjük, és megvarrjuk kedvencét! A töltÅ‘anyag térfogatcsökkenése, rugalmasságának elvesztése – éveken keresztül tartó használat során alakul ki ilyesmi - esetén a hiányzó töltÅ‘anyagot pótoljuk, esetleg kompletten cseréljük.

Babzsák textilklinika logóval

Babzsákfotel feliratozás, dekoráció:

Szitázással, vagy hímzéssel visszük fel a huzatanyag felületére a megjeleníteni kívánt logót, figurát, vagy egyéb grafikai anyagot. Babzsákhuzat feliratozás, hímzés, logózás, mesefigurák hímzése, egyéb kívánságok teljesítése.

Feliratozási, céglogózási igény esetén küldje el nekünk mailben, mit szeretne látni babzsákfoteljén, és mi ennek ismeretében küldünk válaszul árajánlatot. Céges megrendelés esetén - nagyobb számú megrendelés esetén kedvezményt adunk a feliratozás költségeiből!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Babzsákfotel készítés, javítás, feltöltés, tisztítás, feliratozás, hímzés, logózás

Textilklinika - Szolgáltató Centrum


Amiért érdemes cégünket választani:
• Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
• Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
• Speciálgépek, minÅ‘ségi segédanyagok, kellékek
• Korszerű technológiák, minÅ‘ség-ellenÅ‘rzés
• Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
• Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Babzsákfotel készítés, javítás, feltöltés, tisztítás

            Babzsák készítés, kölcsönzés, tisztítás              Babzsák készítés, kölcsönzés, tisztítás


Egyedi formájú babzsák készítés:

Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is, különleges formájú, egyedi babzsák készítését. Igény szerinti méretben és anyagösszeállításban, tanácsadással segítünk a babzsákfotel megtervezésében. Választható cipzáros, levehetÅ‘ huzattal,  feliratozva is.

Várjuk személyesen bemutatótermünkben, ahol anyagainkat is megtekintheti.

 

Egyedi babzsák készítés, babzsák tisztítás, babzsákfotel szakadás javítás

Kérem tekintse meg színválasztékunkat az egyik kedvelt alapanyagból, amit babzsák készítésre szoktunk használni: 
Anyagtípus: Kentucky vízlepergető szövet
Összetétel:  100 % műanyag (PES)
Tulajdonság: vízlepergető

Nagyításért kérjük, kattintson a képekre! (PDF)

Babzsák készítésre alkalmas kentucky anyag

Babzsák készítésre alkalmas kentucky anyag

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny