Jelmez készítés & promóciós jelmez, sétálóbáb, óriásbáb

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Jelmez készítés & promóciós jelmez, sétálóbáb, óriásbáb

 

Jelmez készítés: promóciós jelmez, sétálóbáb, óriásbáb, farsangi jelmez készítés.
Promóciós jelmez, sétáló jelmez, vidám céges jelmezek minőségi kivitelben.

Igazán figyelemfelkeltő, mulatságos - és főleg önjáró! - reklámfigurát, óriásbábot szeretne? Céges rendezvénye hangulatát szeretné oldottabb, vidámabb hangulatúvá tenni? Vagy Mikulás jelmezre, óriás nyuszira van szüksége gyerekprogramokhoz? Textilklinika részlegünk elkészíti Önnek!

Promóciós jelmez, óriásbáb készítésPromóciós jelmez, sétálóbáb készítés
Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, de ha nincs elképzelése az sem baj, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink biztos megtalálják az Önnek leginkább tetsző, a rendezvény hangulatához leginkább illő figurát. Farsangi jelmezek, promóciós jelmezek professzionális kivitelezése kiváló minőségű, légáteresztő anyagokból, amelyekben kevésbé izzad viselője. Különleges gépekkel és szerszámokkal felszerelkezve, rutinos szabóink bármilyen formát, alakot el tudnak készíteni Önnek!Promóciós jelmez, sétálóbáb sétáló jelmez készítés

Kérjen ajánlatot a jelmez készítésére itt >>

Promóciós jelmezek:
Ki ne látott volna gyorsétterem előtt szaladgáló hamburger figurát, életnagyságú promóciós jelmezben az adott céget reklámozó reklámfigurákat. Az óriásbáb embernagyságú jópofa plüssfigura, de valójában egy nagyméretű mozgó reklámtábla, ami magán hordozza cégének logóját, jellemző színeit, és túl azon, hogy igazán figyelemfelkeltő, eközben még szórólapozni is tud. A reklámozás igazán jó formája, ha valóban eltalált a figura, jellemző cégére, és viselője is tesz azért, hogy cégét meglátogassák, bemenjenek, és igénybevegyék a szolgáltatásait, megvásárolják termékeit.

céges promóciós jelmez készítés, sétáló jelmez, óriásbáb

 

Mikulás jelmez, mikulás zsák készítés:
A legnépszerűbb - leggyakrabban kért jelmez - a mikulás jelmez, hiszen december 6.-án este nagyon sok helyre hívják a télapót, sok helyen van "fellépése". Ezen az estén a gyerekek "szétszedik" a télapót, ezért az utóbbi időben egyre többen kérnek tőlünk mikulás-jelmezt. Ha Önre is mikulás-szerep vár, és még nincs meg a jelmeze, valamint minőségi télapó jelmezre vágyik, kérjen tőlünk ajánlatot!

  •  Krampusz jelmez méretre készítés

  • Rénszarvas jelmez egyedi igények szerint
mikulás jelmez készítés


mikulás jelmez készítés, krampusz, rénszarvas jelmezrénszarvas jelmez mikulás jelmez készítés

Mikulás és rénszarvas jelmez méretre készítés


Jelmez feliratozás, céglogózás:

Ha az Ön cégéhez is passzol ez a fajta reklámozási forma - valószínű ezért is olvassa sorainkat - és szeretne élni ezzel a lehetőséggel, keressen meg bennünket, és segítünk kiválasztani, és persze elkészítjük az adott körülményeknek megfelelő, cégéhez, arculatához, tevékenységéhez illő figurát. A sétálójelmezre kerülhet céglogó, szlogen, egyéb ügyfeleknek szóló üzenet, reklám elem, ami információt szeretne ügyfelei felé célba juttatni.

Hirdetesse Ön is cégét figyelemfelkeltő sétálójelmezzel!

Kutya jelmez, sétáló jelmez készítés, óriásbáb

 

Kétszemélyes jelmezek készítése:

Igény esetén két fős jelmezeket is készítünk, ha olyan figurát szeretne, amely ezáltal élethűbbé válik. Gyermekzsúrokra, játszóházakba, színpadi fellépésekhez ajánjuk a kétszemélyes jelmezeinket.

kétszemélyes jelmez készítés mackó jelmez készítés, óriásbáb, sétáló jelmez


Miért bennünket keressen meg jelmez igényével?

- Szakembereink több évtizedes szabó-varró, ruhatervező rutinnal magas színvonalon oldják meg a feladatokat;
- Kiváló minőségű légáteresztő anyagokból készítjük a jelmezeket, kevésbé izzad viselője;
- A jelmezekhez kizárólag jó minőségű kellékanyagokat használunk - tartós cipzár, jó
  minőségű  patentek, bélésanyagok, dekoranyagok;
- Munkáinkra garanciát vállalunk!

 Kutya sétáló jelmez, promóciós jelmez készítés

Küldje el nekünk a kiszemelt jelmez (vagy mesefigura) képét, és az alapján tudjuk elkészíteni a jelmezt Önnek vagy gyermekének! Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny