RendezÅ‘i szék áthúzása logózható textillel

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Rendezői szék áthúzása logózható textillel

Egyedi rendezÅ‘i széket szeretne? Vállaljuk meglévÅ‘ rendezÅ‘i székek vásznának cseréjét, logózását vagy a régi vászon javítását. A promóciós rendezÅ‘i szék az alapfunkcióján túl, magán hordozhatja cégének logóját, webcímét, szlogenjét, az adott rendezvény mottóját, üzenetét. Reklámozza cégét, termékét, szolgáltatását, vagy rendezvényét a rendezÅ‘i székkel! 

Promóciós célú rendezői szék készítése:

rendezői szék javítás, textilcsere, logózott rendezői szék

A rendezÅ‘i szék háttámlája és ülése erÅ‘s anyagból készül, használható kül-, és beltéren egyaránt! Készülhet UV álló, vízlepergetÅ‘, könnyen tisztítható textilbÅ‘l, ha a rendezvény olyan kerthelyiségben lesz, ami nem fedett, vagy ahol fontos a könnyű tisztíthatóság, hiszen ez a huzatanyag egy nedves ronggyal áttörölhetÅ‘, és máris tiszta. 

Ajánljuk éttermek kerthelyiségébe, romkocsmákba, szórakozóhelyekre, nyitott teraszokra. Igény szerint színben harmonizáló asztalterítÅ‘ készítését is vállaljuk. A huzat többféle színben és mintával rendelhetÅ‘, a cég arculati elemeivel ellátható. Ha van egy egyedi elképzelése, annak teljes körű kivitelezésében segítségére tudunk lenni!

 

Rendezői szék készítés - logózható

 

Akár 1 rendezői széket szeretne felújítani illetve új arculatot adnia neki, akár nagyobb mennyiséget szeretne, állunk rendelkezésére, és munkánkra garanciát is vállalunk!

 

Rendezői szék felújítás, áthúzás:

Ne dobja ki rendezÅ‘i székét csak azért, mert sérült a szövet, ami a keretre van feszítve. A leggyakoribb hiba a rendezÅ‘i székek esetében, hogy az ülÅ‘felület vászna a keretre húzott részen – a teher miatt – egy idÅ‘ után feslik, a szál megszalad, és elkezd rojtosodni, míg végül, rosszabb esetben végigszakad. Még idÅ‘ben hozza be hozzánk, megjavítjuk az elrepedt, szétfeslett szövetanyagot.

Rendezői szék felújítás, hímzés, logózás, textilcsere

Megérkezett az ajándék hímzések új generációja!

Meglévő rendezői székre készítünk egyedi hímzést az ajándékozott monogramjával, nevével vagy tetszőleges felirattal. Ha kallódik egy ilyen szék a pincében vagy padláson, esetleg szakadt a szövete, a javítását is vállaljuk.

Textilcsere, javítás és hímzés egy helyen, a Textilklinikánál!

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny