Rendezői szék áthúzása logózható textillel

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Rendezői szék áthúzása logózható textillel

Egyedi rendezői széket szeretne? Vállaljuk meglévő rendezői székek vásznának cseréjét, logózását vagy a régi vászon javítását. A promóciós rendezői szék az alapfunkcióján túl, magán hordozhatja cégének logóját, webcímét, szlogenjét, az adott rendezvény mottóját, üzenetét. Reklámozza cégét, termékét, szolgáltatását, vagy rendezvényét a rendezői székkel! 

Promóciós célú rendezői szék készítése:

rendezői szék javítás, textilcsere, logózott rendezői szék

A rendezői szék háttámlája és ülése erős anyagból készül, használható kül-, és beltéren egyaránt! Készülhet UV álló, vízlepergető, könnyen tisztítható textilből, ha a rendezvény olyan kerthelyiségben lesz, ami nem fedett, vagy ahol fontos a könnyű tisztíthatóság, hiszen ez a huzatanyag egy nedves ronggyal áttörölhető, és máris tiszta. 

Ajánljuk éttermek kerthelyiségébe, romkocsmákba, szórakozóhelyekre, nyitott teraszokra. Igény szerint színben harmonizáló asztalterítő készítését is vállaljuk. A huzat többféle színben és mintával rendelhető, a cég arculati elemeivel ellátható. Ha van egy egyedi elképzelése, annak teljes körű kivitelezésében segítségére tudunk lenni!

 

Rendezői szék készítés - logózható

 

Akár 1 rendezői széket szeretne felújítani illetve új arculatot adnia neki, akár nagyobb mennyiséget szeretne, állunk rendelkezésére, és munkánkra garanciát is vállalunk!

 

Rendezői szék felújítás, áthúzás:

Ne dobja ki rendezői székét csak azért, mert sérült a szövet, ami a keretre van feszítve. A leggyakoribb hiba a rendezői székek esetében, hogy az ülőfelület vászna a keretre húzott részen – a teher miatt – egy idő után feslik, a szál megszalad, és elkezd rojtosodni, míg végül, rosszabb esetben végigszakad. Még időben hozza be hozzánk, megjavítjuk az elrepedt, szétfeslett szövetanyagot.

 

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny