Boxzsák, boxkesztyű, box körte, talpas labda javítás

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Boxzsák, boxkesztyű, box körte, talpas labda javítás

Boxzsák javítás, töltés, tömés, tömőanyag, töltelék. Karika, karabiner visszavarrás.
Boxkesztyű javítás bőrvarrás, szivacs pótlás. Boksz körte, talpas labda javítás.

Kiszakadt, leszakadt boxzsákja? Professzionális boxzsák javítás, box körte javítás garanciával! Vállaljuk bokszzsák, bokszkesztyű, gyorsító labda, talpas boksz-labda szakadásainak javítását, bőrvarrást, stoppolást, foltozást, boxzsák újratöltést, töltetének pótlását.  Bőrrel, műbőrrel bevont sporteszközök esetében, ha a bőrrész nem javítható, a sérült bőrrész teljes újrahúzását, műbőrözését, bőrözését is vállaljuk, ha szükséges pótoljuk a kikopott, szétforgácsolódott töltetet, szivacsbetétet, újravarrjuk, befoltozzuk a sérült részeket!

boxzsák javítás

Szabóságunk, ruhajavító részlegünk csak úgy termeli a boxzsák töméséhez szükséges elsőrangú töltelékanyagokat, de más töltőanyagokkal is újra formába tudjuk hozni megviselt - boxkesztyű-vert - boxzsákját. Ha elhasadt a bőr, megvarrjuk, vagy cseréljük a szakadt bőrrészt, ha leszakadt a felfüggesztő karika, visszavarrjuk, megerősítjük a teherviselési pontokat, kicseréljük a rossz cipzárt.

boxzsák javításAmiért nálunk érdemes a boxzsák javítást nálunk csináltatnia:

  • a boxzsák javítást profi szakemberek végzik
  • minőségi munkát végzünk, szépen dolgozunk
  • minőségi alapanyagokkal dolgozunk
  • a munkánkra garanciát vállalunk
  • boxzsákját gondosan átvizsgáljuk, a hibákat feltárjuk
  • a sérült, szakadt részeket - bőr elemeket - is ki tudjuk cserélni
  • a feslett, fellazult varrásokat újra varrjuk, fixáljuk
  • a meglazult karabinert, karikát megerősítjük, vagy újat varrunk rá
  • egyéb kéréseit teljesítjük - akasztó, cipzár, stb. felvarrása, teherviselési pontok megerősítése

A box felszerelések különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve, hiszen vagy ütünk velük, vagy ütjük őket. Ez a két lehetőség van, és egyik sem az örök élet titka az ebben részt vevő tárgyak számára. Előbb utóbb az éleknél, a varrások mentén az anyag elfárad, és a formázott szivacsbetét "kimutatja foga fehérjét", napvilágra kerül, mi is az, ami kitöltötötte eddig boxkesztyűnket.

boxkesztyű javítás
Ezen problémák miatt boxkesztyű javítását is vállaljuk, kicseréljük a szétforgácsolódott szivacsbetétet, megvarrjuk a felfeslett varrásokat, pótoljuk, cseréljük a hiányzó bőr részeket. Bőrvarró gépeink, a felhasznált alapanyagok jó minősége, szakembereink rutinja, tapasztalata a garancia arra, hogy ismét sokáig birtokba vehesse viharvert sportfelszerelését.

Boxfelszerelése javítására kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

      boxzsák javítás      box körte javítás

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny