Székhuzatok

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.euMindent a MEGRENDELŐÉRT!

Székhuzatok

Textilklinikánk vállalja levehető vászon székhuzat készítését erős anyagból, szivacsos ülőrésszel és ülőpárna készítését székekre.

Székhuzat készítés

A tépőzáras rögzítés levehető, a szivacs pedig kiemelhető a huzatból, így tisztítása egyszerű, 40 fokon mosógépben mosható.

 

Alkalmazásával a régi bútorokon lévő kopások eltakarhatóak, illetve a különböző bútorok egységesíthetőek. Segítségével megóvhatja új bútorait a háziállatok okozta szennyeződéstől, a cipzáros levehető huzatot pedig könnyedén kimoshatja.

fotel puff ülőke huzat varrás készítés

 

Készülhet UV álló, vízlepergető, könnyen tisztítható textilből is, ha olyan kerthelyiség, ami nem fedett, vagy éttermekben ahol fontos a könnyen tisztíthatóság, mert egy ronggyal nedvesen áttörölhető, és máris tiszta.

Ajánljuk éttermek kerthelyiségébe, romkocsmákba, szórakozóhelyekre, vagy bárhová, ahol többféle bútorról szeretnének egységes képet kialakítani.

A párnákhoz, székhuzatokhoz igény szerint színben harmonizáló asztalterítő készítését is vállaljuk.

A huzat többféle színben és mintával rendelhető, logózható, reklámfelületnek is alkalmas, de bármilyen elképzelést, ötletet megvalósítunk, hozott kép alapján is.

Egyedi alkalomra, rendezvényre szeretné a széket felöltöztetni? Mi ezt is megoldjuk.

Esküvői székhuzat készítés

Munkatársaink segítenek Önnek az anyagválasztásban, és a megfelelő méretű huzat megtervezésében.  Megvalósítjuk elképzelését, látogasson el hozzánk!

A következő típusok közül választhatnak ügyfeleink:

Referenciáinkból:

Székhuzat készítés

 

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

szék védőhuzat készítés

Ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Akácfa u. 41. ~ Telefon: +36 1 478 00 00 ~ Nyitva tartás ~ E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu


Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon * Ruhaklinika - ruhaalakítás - ruhajavítás - ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum - Lakossági szolgáltatások * Hőszigetelő függöny - hangszigetelő és térelválasztó függöny