Munkafolyamatok az ajánlatkéréstől a szerelésig

Tanácsadás

Ügyfeleink számára személyes és online tanácsadást biztosítunk. Kéréseit email-ben elküldve, vagy személyesen is felteheti kollégáinknak, akik elkészítik az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot.
email:
info@szolgaltatocentrum.eu vagy
info@hoszigetelofuggony.hu
cím: Budapest VII. kerület, Akácfa u. 41.

Anyagválasztás

A kívánt szolgáltatáshoz ügyfeleink kiválaszthatják a nekik leginkább tetsző anyagokat. Az egyes szolgáltatásokhoz tartozó anyagmintákat megtalálja honlapunkon. Amennyiben szeretné, személyesen is megtekinteni az anyagválasztékot bemutató termünkben (VII. Akácfa u. 41) vagy postai úton elküldjük Önnek a kiválasztott anyagmintát. Mintaküldés költsége postai utánvéttel: 500 Ft/ anyagvágat+ postaköltség.

Kalkuláció, árajánlat

Interneten vagy személyesen történt ajánlatkérése után munkatársaink elkészítik az Ön által kért szolgáltatásra vonatkozó részletes árajánlatot, melyet a kívánt formában továbbítunk Ön felé.

Megrendelés

Amennyiben az elkészült kalkulációval elégedett, megrendelését interneten is leadhatja, melyet a megrendelés típusától függően igyekszünk a lehető legrövidebb vállalási határidőn belül elkészíteni az 50% előleg befizetése után.

Gyártás

A megrendelés beérkezésekor, jól képzett szakembereink segítségével elvégezzük a munkát, az ajánlatban szereplő határidővel, kiváló minőségben.

Átadás, postázás

Az elkészült terméket személyesen átveheti bemutatótermünkben, külön díjazás ellenében kiszállítjuk vagy postai úton elküldjük Önnek. A posta költséget a termék nagyságától és egyéb tulajdonságaitól függően állapítjuk meg.

Szerelés

Amennyiben szükséges, szakembereink vállalják az elkészült termék felszerelését otthonába, cégéhez, vállalkozása helyszínére. Ilyen irányú igényeit kérjük az ajánlatkéréskor jelezze felénk!


Cím: 1072.,Budapest, Akácfa u. 41.
email:
info@szolgaltatocentrum.eu vagy
info@hoszigetelofuggony.hu
telefon: (1) 478-0000