fbpx

Ajtóhangszigetelés, ajtókárpitozás

Ajtók hangszigetelése, ajtókárpitozás, sérült hangszigetelés újrapárnázása, javítása lakásokban, irodákban, kül-  és beltéri ajtókra egyaránt.

Áthallatszik a szomszéd iroda zaja? Nem tud odafigyelni a munkájára? Beszűrődnek az ajtón a külső zajok?

Megoldjuk a problémákat: Ajtó hangszigetelés kárpitozással! Hangszigetelt ajtó, kárpitos, paplanos ajtó, ajtóra hangszigetelő paplan készítése!

A lakások hangszigetelése egyre nagyobb igény és kihívás. A technika fejlődésével egyre nagyobb zajártalomnak vagyunk kitéve, és bizonyított tény, hogy a zajártalom nem elhanyagolható, zavaró és káros dolog.

Akár az utcáról beszűrődő zaj, vagy a panellakásokban, társasházakban a lépcsőházból beszűrődő zaj, esetleg lakáson belül szobák közötti átszűrődő zaj zavarja, és szeretné megoldani nyugalma érdekében, mi segítünk. Legtöbb esetben a hang beszűrődése leginkább az ajtón keresztül történik, és nem a falon át.

Az ajtó szigetelésére speciális sűrűségű poliuretán habszivacsok kerülnek felhasználásra, és ez után az ajtót kárpitozzuk. A kárpit anyaga főleg műbőr vagy textilbőr, de lehet hagyományos bútorszövet is, a megrendelő igényinek megfelelően.

Vállaljuk ajtók kárpitozását, hangszigetelését, sérült hangszigetelés újrapárnázását lakásokban, irodákban, kül-  és beltéri ajtókra egyaránt.
Az ajtó szigetelésére speciális sűrűségű poliuretán habszivacsok kerülnek felhasználásra, és ez után az ajtót kárpitozzuk. A kárpit anyaga főleg műbőr vagy textilbőr, de lehet hagyományos bútorszövet is, a megrendelő igényeinek megfelelően. Elsősorban a hangszigetelés a cél, de nem elhanyagolható, hogy a bőrkárpit esztétikai szempontból is igen jelentős.

Szolgáltató Centrumunk vállalja olyan ajtók utólagos szigetelését is, ahol a zsanér elhelyezkedése miatt kizárólag speciális megoldással lehet csak biztosítani a megfelelő hő-és hangszigetelést.

Az ajtó felületét kétféle szigetelő anyaggal látjuk el. A zsanér felőli részen dupla parafa töltettel, a fennmaradó felületen pedig teljes poliuretán habszivacs réteggel oldjuk meg a hangszigetelést.

A parafa kiváló hangszigetelő. A visszhangot szinte teljes egészében megszünteti, nagyon jó akusztikajavító anyag. Kellő vastagságban alkalmazva csökkenti a falban, vagy az épületszerkezetben vezetett hangokat. A jó hang –és hőszigeteléssel rendelkező anyagok között a legnagyobb szilárdságú, rendkívül rugalmas anyag. A parafa 1 cm3-ében lévő kb. 40 millió légbuborékszerű sejtecske rugalmas összekapcsolódása biztosítja az anyag kedvező tulajdonságait.

Professzionális, több rétegű hangszigetelő töltet

Fontos megemlíteni! Üvegezett ajtók hangszigetelését is vállaljuk (azonban csak kétoldali kárpitozással)! 
Kárpitbőrök széles színválasztékát tartjuk, hogy az új formátumú ajtó illeszkedjen a környezete színeihez, de leginkább az Ön elvárásaihoz. Minden esetben egyedi, kézi munkát végzünk, melynek minősége vetekszik a gyárilag készített hangszigetelt ajtók minőségével, úgy, hogy ezek az ajtók eredetileg nem hangszigeteltre lettek tervezve, utólagos hangszigetelést kaptak.

Elsősorban a hangszigetelés a cél, de nem elhanyagolható, hogy esztétikai szempontból is igen jelentős.

MINŐSÉG ÉS DIZÁJN

Az ajtó hangszigetelését a funkciójának magas szinten megfelelő, kiváló minőségű, tartós és esztétikus anyagokkal, tapasztalt szakembereinkkel professzionális kivitelezésben készítjük egyedi megrendelésre, az Ön igényeinek megfelelően.

Az így elkészült hangszigetelő ajtókárpit rendkívül hatékony, tartós, időtálló és könnyen tisztítható.

A hangtompító funkció mellett fontos a dizájn, az esztétikus megjelenés is. Ezért a kivitelezés során az előzetes egyeztetés szerint járunk el, hogy a végeredménnyel megrendelőnk tökéletesen elégedett legyen. Egy exkluzív dizájn stílus szerint kivitelezett hangszigetelő ajtó különleges hangulatot és arculatot biztosít vendéglője, szállodája, munkahelye, vagy éppen otthona részére.

AJÁNLATKÉRÉS

Szélesség x magasság (cm)
Üvegezett ajtót csak kétoldali kárpitozással tudunk vállalni!