fbpx
Céglogózott napellenző ponyva
Reklám napellenző, előtető ponyva
2019-02-06
Szörf cipő javítás, varrás
Cipő, szandál felsőrész javítás
2019-02-07
Ágynemű készítés, varrás

Ágynemű készítés egyedi igények alapján

Ágynemű huzat készítés – egyedi paplan, párna, takaró varrás, javítás

Ágynemű huzat készítés:
Paplan, pléd, párna, kispárna, díszpárna, ágyneműhuzat varrás egyedi méretre! Egyedi formájú, méretű fekhelyekre ágynemű készítése. Ha Önnek egyedi elképzelései vannak, pl. speciális alvópárna, vagy extra méretű paplan huzatra van szüksége, már meg is találta a megoldást! Párna, paplan, pléd, díszpárna, ágyneműhuzat készítése egyedi méretre, formában, és kivitelben – Ágynemű Klinika

Amikor a kedvenc ágyneműje elszakad, vagy kikopik, esetleg túl kicsi a párnahuzat mérete, túl nagy a paplan, jöjjön el hozzánk, mi megoldjuk bármilyen problémáját. Ágynemű klinika részlegünk vállalja paplan, párna, ágynemű huzat javítását, átszabását, átalakítását. Egyedi ágytakaró, védőhuzat, drapéria, asztalterítő méretre készítése, ágyneművarrás, ágynemű átszabás,  párna tömés, túltömött párnák takarók lazítása, kisebbre szabása, ágynemű tisztítás.

Lakástextíliák:
Lakástextil – bútorszövet, dekoranyag, ágynemű, lepedő, törölköző, ágytakaró, asztalterítő, függöny, baldachin méretre varrása, méretre alakítása, szabása, átszabása, tisztítása. Önnek csak egy dolgot kell tennie: bízza a profikra, a többi már a mi dolgunk! Minőségi alapanyagok, igényes munka.

Belső tér harmonizálása:
Egyedi igényeket kielégítő szolgáltatásunk a szoba színével harmonizáló ágynemű szett elkészítése.
A komplett ágynemű – ágytakaró, párna, paplan, lepedő, és a díszpárnák is színben harmonizáló kivitelben készülnek. Természetesen egyéb lakástextilek is bekerülhetnek ebbe a szettbe, mint pl. függöny, sötétítőfüggöny, asztalterítő, székhuzat, bútorvédő huzatok, plüss szőnyeg, vagy akár a babzsák huzata, amelyek szintén ugyanúgy színben harmonizálnak a többi textíliával, ill. a belső tér színvilágához igazodnak.

Éttermi textíliák – rendezvénytextil:
Székhuzatok, asztalterítők – körabroszok, táblaabroszok, konyharuha készítése.
Kiállításokra, rendezvényekre textildekoráció, székszoknyák, asztalszoknyák készítése rakott, és tépőzáras kivitelben, ülőpárnák készítése az asztalterítővel egyező színben.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Amiért érdemes cégünket választani:
• Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
• Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
• Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
• Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
• Komplex szolgáltatások – különleges kéréseit is megoldjuk
• Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Comments are closed.