Táska készítés:Szüksége lenne egy hordozó táskára de sehol sem kap megfelelő méretűt? Ha különleges hobbija van vagy sportoláshoz, utazáshoz kellene egy strapabíró, praktikus kialakítású táska, akkor forduljon hozzánk bizalommal.
Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek az egyedi méretű és kialakítású hordozó táskák készítésében. Mondja el igényeit és segítünk megtervezni!
hangfal-táska-készítés
Számtalan olyan hobby létezik, melyek különleges eszközöket igényelnek.
Ha szeretné őket egy helyen tudni, biztonságosan szállítani, arra egy speciális kialakítású hordozó táska nyújt megoldást.
Legyen akár törékeny fényképezőgép objektív, drón, távirányítós modell, vagy bármilyen értékes tárgy a puha, egyedi kialakítású belső felépítésnek köszönhetően új táskájával bátran útra kelhet.
Ha sehol nem talál megfelelő kialakítású táskát, a Textilklinika segít Önnek!
Egyedi méretben elkészítjük a tároló vagy hordozó táskát. Strapabíró, vízlepergető anyagot használunk, tetszőleges kialakítású zsebekkel, cipzáros részekkel és kényelmes hordozó fülekkel. Igény esetén különleges díszítést is vàllalunk (feliratok és logók nyomását).
drone_taska

Szüksége lenne egy hordozó táskára de sehol sem kap megfelelő méretűt? Ha különleges hobbija van vagy sportoláshoz, utazáshoz kellene egy strapabíró, praktikus kialakítású táska, akkor forduljon hozzánk bizalommal.
Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek az egyedi méretű és kialakítású hordozó táskák készítésében. Mondja el igényeit és segítünk megtervezni!
Nehéz vagy nagyméretű tárgyakra is készítünk hordozó táskát. Pl. : hangfal, hordozható gépek, bicikli stb. A táska felépítését mindig a felhasználáshoz igazítjuk.
Tároló táskáink könnyűek, praktikusak.
Szállításhoz, különösen repülőtéri utazásokhoz többrétegű, merevítésekkel ellátott, masszív táskákat készítünk. A belső zsebekben akár kiegészítőket, alkatrészeket is vihet magával.
Az üzletekben található sorozatgyártásban készített táskák áraival nem tudunk versenyezni.
Mi igényes, személyreszabott megoldásokat nyújtunk!
kerekpar
hordtaska