fbpx

Klíma fertőtlenítés

Ebbe az egészségügyi válságban, valamint a nyári hónapok közeledtével fontos, hogy otthonunkban megtisztítsuk és fertőtlenítsük a légkondicionálónkat, hogy családunk a legnagyobb védelmet élvezhesse!

Nemcsak kitisztítjuk a klímáját, de fertőtlenítjük is azt! Lehet, hogy nem használta a klímáját télen, de ez idő alatt a készülék eltömődhet, vagy piszkosak lehetnek a szűrők, esetleg penész vagy bármilyen más baktérium megtelepedik rajtuk! Szolgáltatásunkkal a légkondicionálójának élettartam évekkel megnő a minőségi és rendszeres karbantartásnak és tisztításnak köszönhetően és biztonságosan használhatóvá válik!

Hívjon minket, vagy jöjjön el üzletünkbe, hogy mihamarabb időpontot foglalhasson szolgáltatásunkra!

AC clean

During this health crisis and the coming summer months it is important to clean and disinfect our AC at home for the highest protection to our family! We not only clean but also disinfect your ac!

You may not have used your air conditioner during winter but it can be clogged or the filters can be dirty even infected with fungus or other bacteriums. With our service your ac can run sufficiently and longer, while also can be guaranteed to be safe to use!

Call us or come to our shop to book our service!

Kérjük segítse munkánkat és adja meg elérhetőségét, hogy egyeztetni tudjunk!
Legyen szíves adja meg a település nevét!
Legyen szíves adja meg a klíma típusát!
Arcmaszk és kesztyűMosható , fertőtleníthető egészségügyi textíliából készült arcmaszkok.

Kivehető, mosható légszűrő betéttel. 
Kézműves minőségben, folyamatosan szabjuk, varrjuk.
Fehér kesztyűvel is várunk!

Érdekel
klma-ferttlents-szolgltat-centrum