Ló izzasztó, nyeregalátét készítés
február 6, 2019
Védőfelszerelés, bukósisak javítás
február 6, 2019

Focilabda, rögbi, futball labda, medicinlabda, röplabda javítás

Cégünk Textilklinika részlege vállalja bőr, valamint műbőr sporteszközök javítását, felújítását, a sporteszközökön lévő sérült műbőr, és bőr részek cseréjét. Játékok, sporteszközök varrása, javítása, felfeslett varratok pótlása, bőrvarrás.

Vállaljuk bőrlabda, focilabda, kézilabda, kosárlabda, röplabda, futsal labda, medicinlabda, rögbi labda, baseball labda varrását, javítását, a sérült bőrrészek (szeletek, vagy cikkek) cseréjét, szelepcserét, labda belső javítását, cseréjét, valamint más javítási munkákat is!

A labda belső csere 75 grammos, könnyű gumibelsővel történik.

Ha enged a szelep, belsővel együtt kicseréljük, ha elszakadt a varrás, vagy megsérült egy bőrszelet, javítjuk, cseréljük a sérült részeket. Pótoljuk a kiszakadt medicinlabda hiányzó belsejét, újravarrjuk, felújítjuk megrongálódott, elhasználódott sporteszközét.

Ha kidurrant labdája, ne dobja ki! Hozza el, mi megjavítjuk!

Különleges szolgáltatásunk:

  • Nosztalgia labdák javítása

Vállaljuk még műbőrrel bevont sporteszközök – edzőtermi sportpadok háttámlájának, fekpad, bokszzsák, bokszkesztyű, gyorsító labda, talpas boksz-labda szakadásainak javítását, bőrvarrást, stoppolást, foltozást. Birkózószőnyeg, sportmatracok szakadásainak, varrásának javítását iskoláknak, sportintézményeknek kedvezménnyel! Bőrrel, műbőrrel bevont sporteszközök esetében, ha a bőrrész nem javítható, a sérült bőrrész teljes újrahúzását, műbőrözését, bőrözését is vállaljuk, ha szükséges pótoljuk a kikopott, szétforgácsolódott szivacsbetétet, újravarrjuk, befoltozzuk a sérült részeket!

Bőr marok labda készítés

Vállalunk egyéb sporteszközökkel kapcsolatos javítási munkákat is, legyen bármilyen sérülési problémája, igyekszünk magas színvonalon, rövid határidővel, és korrekt áron megjavítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük