fbpx
Hangfal táska készítés
Hangfal táska készítése
2019-02-06
Temetkezési textília készítése
Temetkezési textilek varrása
2019-02-06
Műfű design kanapé kivitelezés

Műfű design kanapé kivitelezés, készítés

Műfűvel bevont kerti design kanapé

Egyedi kerti garnitúrára vágyik? Kényelmes kanapéra, ami illik a kertbe az árnyas fák közé a zöld pázsitra, és ráadásul még könnyen is mozgatható? Megtalálta, amit keresett!

Cégünk, a Belvárosi Textilklinika új terméke a mobilizált – gurulós – kerti kanapé, melyet kellemes tapintású műfűvel kárpitoztunk, az elején, és körben az oldalán művirág díszítéssel. Igazi extravagáns, kertbe illő bútordarab, ami annyira fotogén, hogy kizárt, hogy a barátai ne cuppanjanak rá! Jó hangulatú kerti partikhoz, baráti fotózgatáshoz kitűnő hangulati elem!

Termék specifikációk:

Méretei: magasság – szélesség – mélység
Tömege/súlya:
Tisztítása: slaggal
Ára:

A termék szabadalmi bejelentés alatt áll!                    

A kanapé kimondottan kerti használatra készül, speciális szivacspárnákkal, ami méretre szabott műfű szőnyeggel van bevonva. Ennek köszönhetően nem árt neki, ha megázik, a könnyűszerkezetű felépítése miatt hamar megszárad. A kanapé minőségi, gumival bevont gurulós lábakon áll, könnyen mozgatható még a süppedős fűben is. A kartámaszai oldalt kiszélesednek, amelyben mindkét oldalon 1-1 virágláda kapott helyet. A virágládákat beültetve igazi kis paradicsomi pihenőhelyet varázsolhat magának a kertben!


Amiért érdemes cégünket választani:

Műfűvel bevont kerti design kanapé – Textilklinika – Szolgáltató Centrum
Egyedileg készített termékről van szó, így arra is van lehetősége, hogy Ön határozza meg a kanapé főbb méreteit. Extra kívánságait, ötleteit is – ha ez lehetséges – teljesítjük. A kerti műfű design kanapét megrendelheti, igényeit egyeztetheti ügyfélszolgálatunkkal, ahol esetleges kérdéseire is igyekszünk választ adni. Várjuk megrendelését!

Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások – különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Comments are closed.