fbpx

Plüss maci, állat javítás, foltkezelés, vegytisztítás, fertőtlenítés

image
Ne dobja ki régi kedvencét! Van megoldás! Hozza be gyermekkori kedvenceit és mi teljesen újjá varázsoljuk! Ruhaklinikánk vállalja plüss állatok foltkezelését, vegytisztítását, fertőtlenítését, javítását. Foltos, elszíneződött, hiányos, lyukas, sérült, szakadt?
Vállaljuk különböző foltok, elszíneződések eltávolítását, szemek, fogak fehérítését, bármilyen foltok eltávolítását, szakadások, sérülések javítását.
A plüss állatok tisztítása nem egyszerű feladat, mert nagyobb kárt tehetünk benne, mint amilyen valójában volt. A plüss elszíneződhet, a tisztított helyen kikophat, netán elszakadhat, ezért inkább bízza szakemberre ezt a feladatot. Ha kedvenc állatkája foltos, szakadt, hozza el hozzánk, mi megoldjuk a gondját. Szabóságunkban vállalunk szakadások, varrások stoppolását, helyrehozatalát, kiszakadt részek pótlását is. Tekintse meg referenciamunkáinkat!
A képeken különböző plüssállatok láthatóak előtte és utána (javítás, tisztítás) állapotban!
Textilklinikánk vállalja plüss állatok foltkezelését, vegytisztítását, fertőtlenítését, javítását. Ne dobja el régi kedvencét! Van megoldás! Vállaljuk különböző foltok, elszíneződések eltávolítását, szemek, fogak fehérítését, bármilyen foltok eltávolítását megoldjuk, amit otthon nem tudott eltávolítani.
A plüss állatok tisztítása nem egyszerű feladat, mert nagyobb kárt tehetünk benne, mint amilyen valójában volt. A plüss elszíneződhet, a tisztított helyen kikophat, netán elszakadhat, ezért inkább bízza szakemberre ezt a feladatot.

Ha kedvenc állatkája foltos, szakadt, hozza el hozzánk, mi megoldjuk a gondját. Szabóságunkban vállalunk szakadások, varrások stoppolását, helyrehozatalát, kiszakadt részek pótlását is.
Mama Teddybär näht
Animal toys in the waiting room of a hospital