Védőfelszerelés, bukósisak javítás
február 6, 2019
Promóciós ruha készítés állatokra
február 6, 2019

Rendezői szék áthúzása logózható textillel

Egyedi rendezői széket szeretne? Vállaljuk meglévő rendezői székek vásznának cseréjét, logózását vagy a régi vászon javítását. A promóciós rendezői szék az alapfunkcióján túl, magán hordozhatja cégének logóját, webcímét, szlogenjét, az adott rendezvény mottóját, üzenetét. Reklámozza cégét, termékét, szolgáltatását, vagy rendezvényét a rendezői székkel!

Promóciós célú rendezői szék készítése:

Rendezői szék javítása, textilcsere, egyedi tervezésű grafika logózása

A rendezői szék háttámlája és ülése erős anyagból készül, használható kül-, és beltéren egyaránt! Készülhet UV álló, vízlepergető, könnyen tisztítható textilből, ha a rendezvény olyan kerthelyiségben lesz, ami nem fedett, vagy ahol fontos a könnyű tisztíthatóság, hiszen ez a huzatanyag egy nedves ronggyal áttörölhető, és máris tiszta.

Ajánljuk éttermek kerthelyiségébe, romkocsmákba, szórakozóhelyekre, nyitott teraszokra. Igény szerint színben harmonizáló asztalterítő készítését is vállaljuk. A huzat többféle színben és mintával rendelhető, a cég arculati elemeivel ellátható. Ha van egy egyedi elképzelése, annak teljes körű kivitelezésében segítségére tudunk lenni!

Akár 1 rendezői széket szeretne felújítani illetve új arculatot adnia neki, akár nagyobb mennyiséget szeretne, állunk rendelkezésére, és munkánkra garanciát is vállalunk!

Rendezői szék felújítás, áthúzás:

Ne dobja ki rendezői székét csak azért, mert sérült a szövet, ami a keretre van feszítve. A leggyakoribb hiba a rendezői székek esetében, hogy az ülőfelület vászna a keretre húzott részen – a teher miatt – egy idő után feslik, a szál megszalad, és elkezd rojtosodni, míg végül, rosszabb esetben végigszakad. Még időben hozza be hozzánk, megjavítjuk az elrepedt, szétfeslett szövetanyagot.

Megérkezett az ajándék hímzések új generációja!

Meglévő rendezői székre készítünk egyedi hímzést az ajándékozott monogramjával, nevével vagy tetszőleges felirattal. Ha kallódik egy ilyen szék a pincében vagy padláson, esetleg szakadt a szövete, a javítását is vállaljuk.

Textilcsere, javítás és hímzés egy helyen, a Textilklinikánál!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük