Táskajavítás - Táska és bőrdíszmű klinika

Táskajavítás – kézitáska, válltáska, övtáska, iskolatáska, bőrönd javítás, felújítás.Bőrvarrás, bőrjavítás, táskafül, fogantyú, vállpánt, cipzár, mágneszár csere.
Hátizsák javítás, varrás

Táskajavítás:


Táskajavításon belül is többféle javítási terület létezik. Van, hogy csak a bőr részek szorulnak javításra, van, amikor a táska belső része, bélése javítandó, és vannak a fémes problémák, a csat, szegecs, a patent, a ringli, és a fogantyú gyűrű, vagy karika problémái.
Bármelyik területen keletkezett hiba táskájában, szakszerűen orvosoljuk problémáját.
Egy szép, igényes bőrtáskát, kézitáskát évekig hordunk, pláne ha kedvencünkké vált.
Néha a normál kapacitásánál jobban telezsúfoljuk, napjában többször is belenyúlunk, kiveszünk belőle valamit, egy szóval – használjuk.
A zár, a cipzár, a patentok, és a varratok sem bírják végtelen ideig a terhelést, a selyembélésnek is elég egy rosszul lesorjázott kozmetikum kupak, és megvan a baj. Hogy ez azért mégse legyen akkora baj, hogy meg kelljen válnunk kedvencünktől, vállaljuk mindenféle táska – kézitáska, válltáska, aktatáska, bőrtáska, neszeszer szakszerű javítását, felújítását, hét végén is nyitva tartó belvárosi felvevőhellyel.
Hozza el bátran meghibásodott, megrongálódott, szakadt, vagy éppen kopott táskáját, mi megjavítjuk, felújítjuk!
Táska javítás, hátizsák javítás
Bőr varrás, bőr javítás
Leggyakrabban a varrás mentén, és teherviselési pontokon fárad el a bőr.
Megerősítjük az elfáradt varratokat, újravarrjuk a felfeslett részeket, visszavarrjuk a kiszakadt patentokat, csatot, cipzárt, a bőrszakadást pedig díszítő applikáció felvarrásával takarjuk el.
A nem javítható elemeket új elemek visszavarrásával pótoljuk. Kiváló bőrvarró szakembereink, bőrvarró gépeink, a javításhoz felhasznált jó minőségű alapanyagok, és a munkaszeretet biztosítja az igényes, minőségi munkát.
Fogantyú csere, csat csere, fogantyú bélelés, táska bélés csere, szakadás javítás, bőr javítás, bőrvarrás, szíj készítés, tépőzár csere, mágneszár, cipzár javítás és csere, karabiner csere.
Szegecselés, patentozás, ringlizés, ragasztás, szabás, varrás, lyukasztás és egyéb igény szerinti munkák.
Zseb, plusz zseb, fogó, pánt, extra erősítés felvarrása, ahogy a megrendelő kéri. A táska, javítás, bőr szakadásjavítása, szövetanyag szakadás javítás, stoppolás, szövetáthúzás, táska komplett felújítás.
bőrtáska javítás
Táskafül javítás, varrás

Bőrtáska, bőrdíszmű felújítás:


A mindennapos használat során, bőrből készült használati tárgyaink megkopnak, idővel viseltesnek tűnnek. Nem muszáj újat vennie, ha ragaszkodik kedvencéhez, egy komplett felújítás után táskája ismét újszerű állapotba kerül.
A repedezett elemeket kicseréljük, táskája új fogantyút, csatot, cipzárt kap, olyan lesz, mintha most vette volna!

Bőrtáska típusok, bőrdíszmű termékek, amelyeknek a javítását, felújítását vállaljuk:Bőr táska, aktatáska, kézitáska, válltáska, retikül, pénztárca, övtáska, neszesszer, piperetáska, utazótáska, notebook táska, bőrmappa, stb.
Vállalunk továbbá egyéb speciális bőrdíszműves munkákat is, pl.: motoros oldaltáska javítás, motoros felszerelés díszítés, hímzés, dísz-szegecselés, szerszám tok, bőr oldaltáska díszítés.
Bőrvarrás, bőr javítás
Bőrvarrás

Ajánlatkérés itt!